Publicitate

Acesta este CEL MAI MARE SECRET al lui BETTY SALAM !

Acesta este CEL MAI MARE SECRET al lui BETTY SALAM !
Publicitate

CEL MAI MARE SECRET al lui BETTY SALAM !

Betty Salam a fost dur criticată pentru că s-a îngrăşat, iar tânăra a mărturisit că nu şi-a dat seama când a acumulat kilogramele în plus. Şi pentru că greutatea i-a dat bătăi de cap, Betty s-a pus pe slăbit. Astfel, o perioadă, cântăreaţa a ţinut regim alimentar, a renunţat la dulciuri şi nu a mai mâncat seara, însă a făcut şi sport.Rodia este unul dintre alimentele preferate ale fiicei lui Florin Salam.

Vedeta a început să ia măsuri după ce în ultima perioadă se îngrăşase considerabil şi a decis să topească kilogramele în plus. Cântăreaţa a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu un bol de rodie. Se pare că acesta este alimentul pe care Betty îl consumă seara şi care a ajutat-o să slăbească.

De ceva timp datorită burticii şi a formelor rotunjoare afişate de fiica manelistului au apărut speculaţii că aceasta ar fi gravidă. Betty Stoian a ţinut să risipească zvonurile, chiar dacă gesturile sale ar fi putut să spună altceva, deoarece atunci când a vorbit despre sarcină, Betty Salam ţi-a ţinut mâna pe burtică.

Ea a negat categoric că ar fi însărcinată şi exclude şi ideea de a se mărita, cel puţin deocamdată “Eu? Doamne fereste! Nunta la 16 ani? Nu cred. Imi place ceea ce fac si ma voi ţine toata viaţa de muzică” spunea Betty.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.