CE VARSTA ARE SUFLETUL TAU: TOP 16 SEMNE ca ai UN SUFLET BATRAN

CE VARSTA ARE SUFLETUL TAU: TOP 16 SEMNE ca ai UN SUFLET BATRAN

Cum iti poti da seama daca esti sau nu un suflet batran? Exista anumite diferente subtile in trasaturile de caracter si in comportamentelul tau? Care sunt semnele carora le poti acorda atentie pentru a sesiza diferenta?

Cuvantul “vechi” este relativ raportat la timp, deoarece timpul este luniar, iar sufletele noastre sunt vesnice, 10000 de ani pentru sufletul tau ar putea trece cat ai clipi din ochi.

Dolores Cannon considera ca este nevoie sa ne reincarnam de mai multe ori, ca obiecte neinsufletite, plante si animale inainte de a deveni oameni. Apoi, ca oameni, exista in continuare necesitatea de a ne reincarna de mai multe ori pentru a afla lectiile pentru care ne aflam aici pe Pamant. De exemplu, potrivit lui Dolores, toti trebuie sa devenim o molecula de apa si o molecula de aer pentru a invata ce inseamna cu adevarat sa lucram impreuna  ca o singura entitate.

Iata 16 caracteristici ale persoanelor care au un suflet batran:

16. Esti curios daca esti sau nu un suflet batran

Multe dintre sufletele tinere nu si-ar adresa aceasta intrebare si ar fi mult mai putin preocupate de acest aspect. Cu toate ca nici multe dintre sufletele batrane nu sunt prea preocupate, din diferite motive, acestia isi doresc sa stie daca sunt sau nu sunt suflete batrane.

 

15. Simti o separare intre tine si “lumea reala”

Pe masura ce transcezi ego-ul si materialismul, vei observa ca stilul tau de viata se schimba pe zi ce trece. In timp ce actualul stil de viata pare potrivit, in acelasi timp exista o familiaritate a directiei spre care te indrepti.

14. Nu-i controlezi pe ceilalti

Sufletele batrane accepta mult mai usor, nu numai pe celelalte persoane, dar si circumstantele situatiei de viata. De exemplu, cu toate ca nu esti de acord cu coruptia din politica, poti accepta si poti intelege cum prin coruptie, tot mai multe persoane se vor trezi in fata adevarului. Respecti vointa libera a celorlalte persoane si ai capacitatea de a te folosi mult mai mult de tact decat de cereri verbale in interactiunile cu ceilalti. Ai tendinta de a fi un jucator de echipa mai mult decat orice altceva.

 

13. Exista o dorinta arzatoare de a cunoaste adevarul si intelepciunea

Multe suflete batrane pot vedea cu usurinta prin minciunile care le-au fost inmanate de religie, politica si prin intermediul institutiilor de de invatamant. In sufletul acestora exista o dorinta de a expune adevarul intregii omeniri pentru ca toata lumea sa beneficieze in urma trezirii lor. De asemenea, aceste persoane continua sa caute indrumare in domeniile spirituale, metafizice si ezoterice si constientizeaza inutilitatea informatiei pe care au invatat-o la scoala.

12. Ai un caracter rebel

Indiferent daca exista in interiorul tau o rebeliune impotriva religiei sau impotriva oricarei alte legi, acesta este un semn ca sufletul tau stie cu siguranta singura lege, cea a Universului. Cu toate ca respecti rationamentul si intentia din spatele legilor si a religiei, nu simti nevoia sa urmezi aceste legi absolute, atunci cand cunosti existenta unei legi superioare in comparatie cu acestea.

 

11. Ai tendinta de a fi un singuratic

Acest cuvand si-a capatat cu timpul un stigmat negativ, dar cel mai adesea, sufletele batrane se vor distanta de sufletele tinere in cautarea unor alte fragmente interioare. Sufletele batrane vor cauta alte persoane trezite deoarece exista un confort si o familiaritate cu aceste tipuri de persoane care contribuie la ascensiunea cosntiintei planetare.

citeste mai departe aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.