Publicitate

CIFRA DESTINULUI si CULOAREA SUFLETULUI tau. Cum le poti afla ?

CIFRA DESTINULUI si CULOAREA SUFLETULUI tau. Cum le poti afla ?
Publicitate

Cifra destinului spune multe despre tine. Numerologii si ezoteristii sustin ca fiecare suflet are o anumita culoare, o anumita vibratie. Calculeaza-ti cifra destinului si descopera ce secrete cromatice ascunzi in interior!

Cum se calculeaza cifra destinului: Aduna toate numerele din data nasterii tale, dupa exemplul de mai jos:
EXEMPLU: 14.06.1989 = 1+4+0+6+1+9+8+9=37=3+7=10=1+0=1. Cifra destinului pentru persoana nascuta la aceasta data va fi 1.

ATENTIE! Cifra destinului poate cuprinde orice numar de la 1 la 9 si 11. 10 nu este inclus intrucat reprezinta deja intregul, cifra 1.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 1: ROSU

Esti o persoana rebela, pasionala, usor egoista, dar mereu gata de munca. Nu te dai la o parte de la nimic. Sufletul tau este o vibratie continua, puternica.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 2: PORTOCALIU

In numerologie, portocaliul este simbolul orfanului, celui dependent, celui care nu poate trai singur. Esti o persoana care are nevoie permanent de afectiune. Viata in doi este cea mai mare realizare a ta.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 3: GALBEN

Tu esti strainul, omul misterios, omul care atunci cand paseste undeva ii eclipseaza pe toti din cauza rezonantei cromatice palpaitoare.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 4: VERDE

Numele tau este Prizonierul. Trebuie sa depasesti cu orice pret frica de necunoscut, aceasta este marea ta lectie in viata.

 

 

mai departe citeste aici: sursa

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.