Greşeli pe care le facem toti când gătim ouă ochi. Cum poţi pregăti cele mai bune oua

Greşeli pe care le facem toti când gătim ouă ochi. Cum poţi pregăti cele mai bune oua

Fie că dorim să impresionăm partenerul cu un mic dejun perfect sau sigurul lucru din frigider este un carton cu ouă, este important să ştim cum să gătim perfect fiecare tip de reţetă cu ouă. Iată căteva sfaturi pentru a prepara cele mai bune ouă ochiuri.

Când prăjim un ou ochi, untul din tigaie ar trebui să fie încins, dacă acesta nu are o temperatură ridicată ouăle nu se vor prăji uniform.

Pentru a obţine un gălbenuş moale în interior, dar gătit perfect în exterior, peste tigaie trebuie amplasat un capac. Acesta nu lasă căldura să să se evapore, iar albuşul şi gălbenuşul se vor găti, în timp ce partea de jos se va rumeni.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.