Publicitate

*** HOROSCOP REVELION 2017 ***

*** HOROSCOP REVELION 2017 ***
Publicitate

Noaptea dintre ani se anunta a fi extrem de condimentata pentru majoritatea nativilor zodiacului. Astfel, in noaptea de Revelion 2016-2017, ficare nativ al horoscopului va avea parte de multe evenimente placute dar si neplacute uneori,in functie de semnul sau astral, dupa cum urmeaza:

BERBEC

Noaptea de Revelion nu aduce absolut nicio surpriza neplacuta pentru nativii din Berbec. Ei vor avea parte de o serie de surprize foarte placute din partea persoanei iubite.

TAUR

Pentru Tauri, noaptea de Revelion se anunta a fi destul de tensionata. Acest lucru este cauzat de o serie de discutii care exista inte nativii acestei zodii si persoana iubita.

GEMENI

Gemenii au parte de un Revelion de neuitat! Sunt inconjurati de prieteni care le fac unele dintre cele mai placute surprize, cel putin de natura financiara, pentru a isi arata recunostinta pentru faptul ca le-au fost alaturi.

RAC

Racii au parte de un revelion minunat. Mai ales ca cele mai apropiate rude le vor face surprize minunate prin simpla lor prezenta. Se vor bucura sa isi vada rudele alaturi de care vor petrece pana in zori.

LEU

Leii pasesc si ei cu dreptul in anul 2017! Rudele le vor face o surpriza de proportii care ii va face sa planga de bucurie.

FECIOARA

Fecioarele pe de alta parte au destul de multe batai de cap de Revelion. Acest lucru este cauzat de faptul ca s-au ocupat de organizarea intregului eveniment, ceea ce a pus o presiune uriasa pe umerii lor.

BALANTA

Este foarte posibil ca Balantele sa intalneasca o persoana pe care nu se asteptau sa o mai vada, din trecutul lor sentimental, impreuna cu altcineva. Acest lucru le va strica dispozitia.

SCORPION

Scorpionii au parte de una dintre cele mai mari surprize de Revelion. Este, cel mai probabil, vorba despre o cerere in casatorie pe care o asteptau de foarte mult timp si care le va umple sufletul de bucurie.

SAGETATOR

Sagetatorii au si ei un Revelion de pomina datorita in primul rand persoanei iubite. Aceasta le va implini una dintre cele mai puternice fantezii in intimitatea caminului.

CAPRICORN

Capricornii au insa o serie de probleme in seara de Revelion. Este posibil sa fie nevoiti sa aiba grija de o serie de prieteni care, din cauza ca exagereaza cu alcoolul, vor intra in belele.

VARSATOR

Pe de alta parte Varsatorii se vor bucura de unul dintre cele mai frumoase momente in seara de Revelion. Iar totul va porni de la persoana iubita care le ca face una dintre cele mai mari surprize, atat de natura finaciara cat si sentimentala.

PESTI

Pestii vor avea o noapte de Revelion cu suisuri si coborasuri! Mai precis, din cauza unui membru al familiei, vor fi nevoiti sa isi ceara scuze in fata invitatilor lor. Insa situatia se va remedia foarte repede si vorpasi cu dreptul in 2017.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.