Publicitate

Horoscopul Zilei – AZI, 23 iunie

Horoscopul Zilei – AZI, 23 iunie
Publicitate

Daca ati tot amanat o lucrare dificila, acum este momentul sa va ocupati de ea, pentru ca astrele va sunt favorabile.

Berbec 23 iunie 2016

S-ar putea sa va tenteze ideea de a incepe o noua afacere pe cont propriu pornind de la un hobby mai vechi. Aveti sanse sa obtineti un profit frumos. In plan profesional, aprecierile superiorilor v-ar putea atrage invidia unor colegi. Este momentul sa le dovediti tuturor ca puteti fi un bun coleg. Ar fi bine sa evitati eforturile fizice mari, pentru ca exista riscul sa suferiti un mic accident.

Taur 23 iunie 2016

Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si va bucurati de admiratia si respectul celor din jur. Puteti avea realizari deosebite in plan profesional sau in afaceri. Aveti posibilitatea sa faceti o investitie importanta pentru casa. Ar fi bine sa va sfatuiti cu o ruda mai in varsta, dar avand grija sa evitati o discutie in contradictoriu.

Gemeni 23 iunie 2016

Creativitatea este la cote maxime si va ajuta sa aveti succes in tot ce faceti. Planurile referitoare la o investitie serioasa incep sa prinda contur.
Aveti nevoie de odihna si ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu cei dragi.

Rac 23 iunie 2016

In plan profesional reusiti cu mare usurinta sa va dovediti competenta. Sunteti plin de energie si ar fi bine sa profitati de acest context astral favorabil pentru a finaliza lucrari importante. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o discutie delicata cu un prieten, pe teme financiare. Ar putea fi vorba despre un imprumut. Va sfatuim sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa iesiti in pierdere.

Leu 23 iunie 2016

Este o zi buna pentru a face o schimbare la care va ganditi de mult, fie in plan profesional, fie in plan sentimental. Este posibil sa vi se propuna o colaborare avantajoasa. In general, nu se intrevad probleme relationale, dar aveti tendinta de a fi prea aspru cu o persoana din anturaj.

citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.