IATA SINGURA ZODIE care exceleaza in toate !

IATA SINGURA ZODIE care exceleaza in toate !

****************************************************************************************************************************************************************************************************************

Bineinteles ca toate zodiile au calități și defecte, dar exista unul dintre cele 12 semne astrologice se apropie cel mai mult de perfecțiune. Se pare ca dintre toate zodiile, RACUL este singura zodie perfectă!

Iată de ce:

Zodie feminină de apă, guvernată de lună, racul este foarte sensibil, curajos și inteligent. Cu o intuiție de exceptie, racii sunt de fapt persoane foarte sigure pe sine, deși mulți le consideră sensibilitatea ca fiind un minus. Nu este deloc așa, deoarece sensibilitatea racilor îi îndeamnă mereu pe aceștia să fie atenți la nevoile persoanelor din jurul lor, să îi asculte cu atenție pe cei care le spun problemele lor și să îi ajute necondiționat.

Se crede despre raci că sunt timizi. Insa acest lucru nu este deloc adevărat – faptul că nu le place să iasă în evidență, să se laude sau să acționeze fără să analizeze bine situația, nu înseamnă că sunt timizi, ci mai degrabă persoane calculate, cu capul pe umeri.

Nativii din RAC sunt extrem atașați de casa lor, de familie și de prieteni. Nu pot trăi în singurătate și, tocmai de aceea, se înconjoară mereu de oameni. Sunt cei mai buni prieteni și cei mai grijulii părinți.

Femeile rac sunt considerate a fi cele mai bune mame din zodiac, in timp ce bărbații rac sunt responsabili, atenți la nevoile familiei și foarte muncitori.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.