INCREDIBIL ! IATĂ cum poti atrage IUBIREA si BANII in viata ta !

INCREDIBIL ! IATĂ cum poti atrage IUBIREA si BANII in viata ta !

În India, este absolut normal pentru oameni să poarte cristale și pietre pentru a atrage diferite lucruri în viața lor sau pentru a rezolva anumite probleme. Pietrele pot lucra pentru a te ajuta să atragi energii benefice pentru tine, să atragi dragostea în viața ta sau banii, în funcție de care sunt prioritățile tale. Cum faci, mai exact acest lucru sau mai bine zis, cum te pot ajuta pietrele să faci acest lucru?

Până acum, foarte mulți oameni cunosc legea spirituală a atracției care spune că noi atragem în viață evenimente, circumstanțe, actîiuni care sunt pe aceeași frecvență cu gândurile pe care le emitem. De exemplu, un individ este constant atacat de trecut și de frici, așa că cel mai probabil este să atragă în viața lui oameni de acceași vibrație, construiți la fel ca și el. Când cineva poartă la el o piatră sau un cristal, piatra lucrează pentru a-i ridica vibrația și pentru a face ca numai lucruri benefice să vină către el. Cam așa funcționează pietrele, odată purtate.

Ce pietre trebuie să porți pentru a atrage iubirea?

Terapia cu pietre este cât se poate de specifică, pentru a fi sinceri. O astrogramă personalizată a persoanei în cauza poate indica și pietrele pe care trebuie să le poarte pentru a o ajuta să își găsească ursitul. Nu este atât de simplu pe cât s-ar crede, te duci în magazin, alegi o piatră și o porți. Este puțin mai complicat decât atât. De exemplu, o persoană guvernată de Lună poate să poarte cu succes o perlă sau un safir galben, atunci când persoanele ale căror relații sunt guvernate de Jupiter. Terapia cu pietre nu poate fi generalizată și o astrogramă este necesară, înainte de toate. Ce este cel mai important este calitatea pietrelor, care nu trebuie să aibă defecte și trebuie să fie prețioase, rare și frumoase. Pietrele folosite în terapie sunt mereu încastrate în aur sau argint, datorită proprietăților lor de a conduce energia mai mult decât orice alt metal. Pietrele folosite în terapie pot fi purtate ca inele sau ca pandantive de gât. Atât.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.