TOP 5 ZODII NESUFERITE – NU AI CUM SA TE INTELEGI CU ELE !

TOP 5 ZODII NESUFERITE – NU AI CUM SA TE INTELEGI CU ELE !

TOP 5 ZODII NESUFERITE – NU AI CUM SA TE INTELEGI CU ELE !

5. VARSATOR – Este una dintre cele mai duplicitare semne zodiacale. Acesta poate alterna usor extremele, ‘alergand’ intre starile de depresie accentuate si cele de fericire acutizata. Motivul pentru care Varsatorul poate fi considerat instabil este faptul ca lumea din jur este prea putin lipsita de imaginatie pentru a patrunde in universul creativ al acestei zodii, iar atunci cand Varsatorul remarca lipsa de compatibilitate la nivel ideatic cu ceilalti, se deprima rapid.

4. BALANTA

Din dorinta de a mentine balanta cat mai echilibrata, acest semn zodiacal poate alterna extremele, la fel ca si Varsatorul. Motivul pentru care Balanta poate fi considerata o zodie instabila este insa unul mult mai realist: persoana nascuta sub acest semn doreste sa se impace bine cu toata lumea, in orice situatie, ceea ce duce la schimbari bruste de comportament, in functie de context.

3. GEMENI

Cel mai dual semn al zodiacului sare de la o stare la alta cu viteza luminii. Niciodata nu vei sti cum sa i te adresezi unui Geaman. Daca acum rade si glumeste cu tine parand ca iti este cel mai bun prieten, peste doua minute te va trata cu raceala si indiferenta sau chiar va fi agresiv verbal.

2. FECIOARA

Fecioarele nu pot trai echilibrat pentru ca asta le plictiseste teribil. Atunci cand sufera, creeaza o adevarata drama, un spectacol pe care ele il traiesc pe bune, desi totul pare regizat. La fericire, acest semn zodiacal este plin de umor, fiind o prezenta agreabila pentru cei din jur.

PE LOCUL 1, CAMPION AL DUPLICITATII, SE AFLA SCORPIONUL

Scorpionul depinde foarte mult de parerea celor din jur. Atunci cand nu este laudat, se deprima rapid. Cand cineva ii spune lucruri frumoase despre el, pe care abia asteapta sa le auda, este in culmea extazului. Desi este instabil si dual, Scorpionul, la fel ca si Fecioara, are sarmul lui.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.