TOPUL celor mai GURMANDE ZODII ! VEZI SI TU daca te afli printre ele !

TOPUL celor mai GURMANDE ZODII ! VEZI SI TU daca te afli printre ele !

Există oameni care trăiesc pe principiul “Mâncăm ca să trăim, nu trăim ca să mâncăm”, dar în orice societate sunt şi acei gurmanzi care îşi organizează viaţa în jurul mâncării sau mai bine spus a meselor.

Aceştia sunt oamenii care consumă timp şi resurse financiare fie pentru o alimentaţie sănătoasă şi specială, fie strict pentru mese îmbelşugate care să le satisfacă tot felul de pofte.

Afinitatea pentru mâncare sau chiar obsesia pentru mâncare are legătură şi cu semnul astral care te guvernează.

Iată, pe scurt, cât eşti de obsedat de mâncare, în funcţie de zodie:

Berbec

Nativul din Berbec este extrem de pofticios, orice nouă opţiune alimentară fiind o adevărată tentaţie pentru el. Asta nu înseamnă că naşte obsesii culinare, ci doar că gustă puţin din toate, vorba aia… de pofta.

cele mai gurmande zodii

Taur

Iată şi primul obsedat culinar al zodiacului: Taurul găseşte una dintre cele mai mari voluptăţi în a mânca şi a prepara mâncarea. Şi-o imaginează, îi inventează forme şi culori, îşi prepară cantităţi şi mari şi deosebite. Când mănâncă, nativul din Taur uită de consecinţe.

Gemeni

Nici obsedat de mâncare, nici măcar pofticios, cel născut sub acest semn astral face, deseori, fixaţii pe un anumit produs alimentar. Şi, dintr-o dată, i se pare că viaţa nu mai are sens dacă nu îl mănâncă, iar ceilalţi se tot întreabă câtă putere are nativul din Gemeni să rămână fidel în fiecare zi aceluiaşi produs, fără să se plictisească.

Încă o caracteristică a Gemenilor: fie mănâncă foarte dulce, fie mănâncă foarte sărat, oricum ar fi e mereu la o extremă.

Rac

Nativul din Rac iubeşte să gătească şi, se spune, că ar avea şi talent, devenind bucătari celebri. Însă, Racul nu găteşte niciodată pentru el, ci întodeauna pentru ceilalţi care pot deveni chiar dependenţi de preparatele acestui nativ.

Deseori, Racii au probleme grave cu greutatea în plus.

Citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.