Publicitate

Verifică-ţi inteligenţa vizuală cu ajutorul acestor TESTE. Puţini reuşesc să le rezolve !

Verifică-ţi inteligenţa vizuală cu ajutorul acestor TESTE. Puţini reuşesc să le rezolve !
Publicitate

Cât de mult observi ceea ce este în jurul tău? Istoricul de artă Amy Herman a creat o serie de teste care să îi facă pe indivizi să răspundă la această întrebare prin cerinţe de descriere a unor picturi şi de comparare a acestora.

1. Testează-ţi inteligenţa vizuală:

Ce vezi în aceste imagini? Sau, mai import, ce nu vezi? Inteligenţa vizuală este conceptul referitor la faptul că vedem mai mult decât procesăm. Este ideea de a ne gândi la ceea ce vedem, preluând informaţia şi lucrurile utile pentru a ne trăim viaţa cu un anumit scop şi de a ne face treaba într-un mod mult mai eficient

Ceea ce acest istoric le cere oamenilor este, în primul rând, să se uite la o hârtie şi în al doilea rând să se uite la un tablou. Apoi au un minut ca să descrie ce văd la partener, iar partenerul trebuie să schiţeze ceea ce aude. Nu este vorba despre artă, nu despre cum desenezi, ci de capacitatea de a descrie un nou set de informaţii nefamiliare, cât de atent eşti la ceea ce ţi se spune şi cum preiei acea expresie şi o transcri în propriul limbaj.

vezi mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.