Publicitate

ZODIILE care SE CASATORESC in 2017

ZODIILE care SE CASATORESC in 2017
Publicitate

Dacă vrei să afli ce șanse ai să te căsătorești în 2017, iată ce spun astrele:

Berbec

Berbecii au parte de multă pasiune anul viitor, dar relațiile de scurtă durată nu au cum să îi ducă la altar.

ATENTIE ! Dacă vrei să faci pasul cel mare, poate ar fi bine să iei mai în serios relațiile sentimentale.

Taur

Taurii vor avea parte de un an interesant în 2017. Dacă în primele luni se vor lupta să își salveze relația, începând din vară își vor putea face planuri pentru nuntă. Din nefericire, unii nativi ai acestei zodii vor fi mai ghinioniști și vor trebui să mai aștepte până când își vor clarifica situața sentimentală.

Gemeni

Gemenii nu se gândesc să facă pasul cel mare anul viitor, dar asta nu înseamnă că nu au noroc in plan sentimental. Majoritatea nativilor implicați într-o relație stabilă, se vor căsători sau vor începe pregătirile de nuntă anul viitor.

Rac

Racilor le place sa vorbeasca mult despre planurile de căsătorie si tocmai acest lucru îi sperie pe partenerii de cuplu. O idee mai bună ar fi să rărești discuțiile despre acest subiect și până în toamnă o să primești inelul.

Leu

Nativii din Leu vor avea parte de cel puțin două relații în 2017, dar niciuna nu pare să se concretizeze într-un mariaj. Cel mai bine ar fi să mai aștepți până când vei face marele pas.

Fecioară

Fecioarele se vor căsători anul viitor, fie că și-au găsit deja jumătatea, fie că ea încă nu a apărut. 2017 este învăluit în romantism și toată lumea va înțelege că nu este vorba de grabă, ci de destin.

Balanță

Balanțele vor avea parte de nunta ca în povești la care visează de mici. Vara lui 2017 le va aduce o ceremonie grandioasă, cu mulți invitați și vreme ideală.

 

Scorpion

Scorpionii sunt atât de romantici și pasionali, că dacă ar fi după ei, s-ar căsători în fiecare zi. În 2017 se întrevede o iubire mare, care îi va conduce la altar pe reprezentanții acestei zodii.

Săgetător

2017 nu va fi un an favorabil dragostei pentru Săgetători. Nu doar că nu se vor căsători, dar vor exista cazuri în care să renunțe definitiv la relația actuală. Cu toate acestea, spre sfârșitul anului sunt șanse ca lucrurile să se limpezească pentru ele și să își găsească drumul spre fericire.

Capricorn

Bat clopote de nuntă și pentru Capricorni în 2017! Alinierea planetelor îi va ajuta pe cei singuri să își găsească perechea, iar cei aflați într-o relație au toate șansele să facă pasul cel mare.

Vărsător

2017 pare un an foarte bun pentru Vărsători. Foarte mulți dintre ei se vor trezi la realitate și vor face pasul cel mare. Indiferent dacă au deja o familie sau nu, Vărsătorii își vor găsi liniștea sufletească. Cei singuri își vor întâlni jumătatea, iar cei implicați într-o relație au șanse mari să facă pasul următor.

Pești

Peștii își vor schimba foarte mult comportamentul în 2017 ceea ce înseamnă că vor avea șanse mai mari să își găsească perechea sau să își oficializeze relația. Nativii care nu au planuri concrete vor lua parte la diferite evenimente care să îi determine să se așeze la casa lor.

 

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.