Ce MASINA s-ar potrivi ZODIEI TALE

Ce MASINA s-ar potrivi ZODIEI TALE

In mod cert, nu iti imaginai ca fiecare semn zodiacal in parte ar face alegeri diferite in ceea ce priveste ”bolidul” preferat.

TU carui semn astral ii apartii si ce MASINA crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine ?

BERBECII si-ar dori o maşina extrem de puternica si de culoare roşie. Sunt iubitori de viteza si putere, Rosul fiind culoarea care simbolizeaza exact aceste doua caracteristici, in viziunea lor. Asa ca, in mod cert, vor opta pentru un Ferrari, cu care sa-i impresioneze pe cei din jur.

TAURII isi doresc o masina sigura si mare, foarte incapatoare, care sa asigure confortul intregii familii. In mod cert, o masina de teren este alegerea perfecta in cazul nativilor acestei zodii, perfecta pentru incursiunile in natura pe care ei o iubesc atat de mult.

GEMENII prefera o maşină agila, chiar una pe care ss o modifice dupa bunul lor plac. Sunt soferi excelenti si in mod sigur ar opta pentru orice automobil care”merge bine”, fie el si second hand.

RACII  sunt adeptii sigurantei fiind foarte prudenti din fire. Astfel ca optiunea lor este in mod garantat una pentru maşini omologate, sigure, solide. Un Mercedes ar fi sigur in topul listei lor de optiuni.

LEII impunatori din fire, isi doresc o limuzină prezidenţială, eventual facuta la comanda. Atentia celorlalti indreptata spre opulenta lor, e practic, tot ce isi doresc.

FECIOARELE isi doresc o masina fiabila şi eficienta, care să consume extrem de puţin şi eventual, una care sa nu polueze. O masina electrica este in mod categoric, optiunea lor.

BALANTELE sunt atat de obsedate de frumos incat acest fapt trebuie sa se rasfranga si in domeniul masinii pentru care ar opta. In mod cert nu vor alege nuante de gri pentru masina lor. Nimic trist, fara un element de personalizare sau fara culoare, nu va avea ce cauta in preajma automobilului lor.

SCORPIONII sunt subtili şi discreţi din fire, dar si mari iubitori de putere. In mod cert, vor opta pentru un automobil masiv, negru, cu geamuri fumurii, care sa inspire autoritate si sobrietate.

SAGETATORII isi doresc o maşină care sa se ”asorteze” cu spiritul lor de aventură. Fara doar si poate, o maşină de teren ar fi alegerea lor.

CAPRICORNII zgarciti din fire, vor opta pentru un automobil care sa se supuna perfect raportului pret – calitate. Dar nu ar fi rau daca masina in cauza ar fi una clasica, cu renume… Un Rolls Royce este masina la care ar visa un nativ al acestui semn zodiacal.

VĂRSĂTORII fiind excentricii zodiacului, in mod cert vor opta pentru cea mai extravaganta masina. E un lucru stiut ca cele mai bizare si colorate automobile apartin, de obicei, Varsatorilor.

PESTII sunt cei mai nehotarati in ceea ce priveste alegerea unui automobil datorita firii lor lor boeme. Ei sunt singurul semn zodiacal care uita de obicei locul de parcare…sau chiar unde au pus cheile de la masina.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.