Publicitate

Il CUNOSTEAI dar il foloseai GRESIT ! IATA REMEDIUL MIRACULOS pentru PARUL TAU –

Il CUNOSTEAI dar il foloseai GRESIT ! IATA REMEDIUL MIRACULOS pentru PARUL TAU –
Publicitate

Ceaiul de urzici este un tratament naturist ce nu ar trebui să lipsească din arsenalul tău de remedii din plante. Îți îmbunătățește starea de sănătate și ajută la vindecarea multor afecțiuni.

Ceaiul de urzici se face în mod normal din frunzele și tulpinile uscate, iar în unele cazuri se poate folosi și rădăcina acestei plante. Deși nu se numără printre cele mai ”prietenoase” plante, este folosită din cele mai vechi timpuri în scopuri medicale și ca aliment bogat în fibre și fier. Planta uscată conține 40% proteine, iar vacile care sunt hrănite cu urzici uscate se spune că dau mai mult lapte. Ceaiul de urzici poate fi folosit pentru tratarea anemiei și a circulației sanguine deficitare.

Urzicile, bogate în antioxidanți

Planta aceasta conține mult fier – 1,46 miligrame la suta de grame de frunze gătite, ceea ce înseamnă că o cană de ceai de urzici îți asigură 8% din necesarul zinlic de fier pe zi, pentru un adult. Fierul este necesar producției de celule roșii din sânge.

Ceaiul de urzici, tratament pentru prostata mărită

Hiperplazia benignă de prostată (HBP) sau, mai cunoscut, prostata mărită, este o afecțiune necanceroasă ce apare în general la bărbații în vârstă. Ceaiul de urzici este un bun adjuvant în tratarea acestei probleme de sănătate, arată studiile publicate în Revista Farmacoterapiei Naturiste (Journal of Herbal Pharmacotherapy).

citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.