FOTOGRAFIE VIRALA ! Momentul în care sufletul se desprinde de corp

FOTOGRAFIE VIRALA ! Momentul în care sufletul se desprinde de corp

IMAGINEA CARE SURPRINDE MOMENTUL IN CARE SUFLETUL SE DESPRINDE DE TRUPUL DECEDATULUI ESTE PUBLICATA DE ENATIONAL.RO

Din clipa in care martorul tragediei a postat imaginea pe Facebook, acesta a devenit virala, fiind distribuita de milioane de oameni convinsi ca nemurirea exista.

Este probabil cea mai mare intrebare la care nimeni, niciodata, nu a putut sa raspunda: ce se intampla cu noi dupa ce murim?

Pentru cei care cred cu indarjire in viata de apoi, cazul intamplat zilele trecute pe o sosea din statul american Kentucky are darul de a le confirma, inca o data, increderea in aceste lucruri.

Aceasta imagine, realizata de un sofer de camion din Statele Unite, pe numele sau Saul Vazquez, a facut deja inconjurul planetei.

Fotografia surprinde momentul in care sufletul unui motociclist, mort marti seara intr-un groaznic accident rutier – petrecut pe o sosea din apropiere de Stanton, estul Statelor Unite – paraseste corpul decedatului si se ridica la cer.

Potrivit presei americane, accidentul a avut loc marti seara, in jurul orei 17.30, iar motociclistul ranit grav a murit in timp ce era transportat la spital.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.