INTERIORUL PAMANTULUI ascunde un adevarat PARADIS ! Ce tara detine intrarea in AGARTA?

INTERIORUL PAMANTULUI ascunde un adevarat PARADIS ! Ce tara detine intrarea in AGARTA?

In 1925, o echipa de cercetatori rusi a fost trimisa in Tibet pentru a gasi raspunsurile la cele mai mari mistere le omenirii, iar rezultatele au fost unele extraordinare, atat pentru acele vremuri, cat si pentru zilele noastre.

Informatiile au fost culese cu o acuratete iesita din comun si au fost adunate intr-un raport care ii poarta numele fostului agent special Bliumkin. Interesant este faptul ca Bliumkin le-a oferit nazistilor aceste informatii, motiv pentru care a fost executat in 1929. In acest fel, nazistii au putut ajunge in Tibet si au descoperit numeroase secrete ale zeilor referitoare la puritatea raselor sau la teoria pamantului gol.

Nazistii l-au trimis pe Savel’ev pentru a culege cat mai multe informatii sacre din Tibet si eventual pentru a descoperi intrarea in Agarta, locul minunat care se ascunde in interiorul planetei noastre. La 10 ianuarie 1939, Savel’ev aducea in Germania cele mai importante secrete din Tibet si astfel o noua era in dezvoltarea spirituala, pe care o cauta Hitler, se profila.

Initial s-a vorbit despre o tehnologie impresionanta detinuta de o civilizatie antica. Aceasta a reusit construirea unei masinarii capabile sa decupeze bucati imense de piatra si sa se transporte in orice loc de pe Terra ca si cum orice lege a fizicii era in totalitate ignorata. Aceasta masinarie a fost numita “Vajra” si atunci cand era nevoie se transforma intr-o arma extrem de puternica, capabila de distrugere in masa.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.