MINUNE sau FALS ? Fotografia cu ÎNGERUL din padure, VIRALĂ pe net

MINUNE sau FALS ? Fotografia cu ÎNGERUL din padure, VIRALĂ pe net

Chiar dacă puțini oameni de pe această planetă se pot lăuda cu au văzut astfel de ființe, există totuși anumite mărturii ale aparițiilor angelice în diverse locuri de pe glob. Pentru că acestea sunt contestate cu vehemență, iar contestatarii folosesc cu ardoare expresia „până nu văd, nu cred”, un bărbat de origine americană încearcă să le închidă gura cu fotografiile realizate într-o pădure.

David Z se afla împreună cu prietenii săi într-o pădure din statul Michigan (SUA). Ieșiseră să se relaxeze în natură, dar dintr-o dată o prezență misterioasă le-a tulburat profund excursia. Era vorba despre o prezență energetică misterioasă, care a fost asemănată de membri grupului cu un înger.

David Z fiind fascinat de ceea ce îi fusese oferită să vadă, a pus mâna pe camera de fotografiat și a început să capteze numeroase cadre. Ca și cum nimic nu s-a întâmplat, îngerul în cauză își vedea nestingherit de treabă și parcă ignora cu desăvârșire prezența oamenilor.

Martorii oculari susțin că ființa bizară emana energie pozitivă și au fost capabili să simtă cum aceasta le penetra corpul.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.