OZN in Romania ! APARITII BIZARE pe cerul tarii !

OZN in Romania ! APARITII BIZARE pe cerul tarii !

***********************************************************************

FENOMENUL OZN IN ROMANIA !

Un grup de specialişti ufologi, reuniţi într-o asociaţie, au făcut o cronologie a obiectelor misterioase care au survolat cerul ţării noastre inca din cele mai vechi timpuri şi până astăzi.

De 18 ani, la Bucureşti, în sediul Observatorului Astronomic, există Asociaţia pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate (ASFAN – România) care cercetează şi analizează fenomenul OZN din ţara noastră.

Pe pagina virtuală a Asociaţiei se regăsesc numeroase informaţii cu privire la apariţia bizară pe cerul României a unor obiecte zburătoare cu forme şi culori ciudate, ce s-ar putea fi catalogate drept OZN-uri. Specialiştii au făcut chiar şi o cronologie a principalelor apariţii OZN înregistrare la noi, din cele mai vechi timpuri şi până în prezent.

Potrivit ASFAN, primul fenomen OZN din România ar fi fost zărit în secolul XVI, în Moldova. Sursa constatării specialiştilor se regăseşte în Letopiseţul Ţării Moldovei din anul 1517 ai cărui cărturari au relatat despre o apariţie ciudată care s-a arătat, din senin pe cerul principatului: „samn mare s-au arătat pe ceriu, c-au strălucit despre miazănoapte ca un chip de om, de-au stătut multă vreme şi iară s-au ascuns în văzduh”. Aceeaşi informaţie se regăseşte şi într-un articol publicat în numărul 12 al celebrei reviste „Magazin Istoric” din anul 1968.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.