SOCANT ! Nostradamus PREZICE: SFARSITUL LUMII vine in 2016 !

SOCANT ! Nostradamus PREZICE: SFARSITUL LUMII vine in 2016 !

Acceleratorul de particule de la Geneva ar fi de vina pentru Apocalipsa, daca ne luam dupa cei care spun ca celebrul Nostradamus ar fi prezis aparitia in Europa a unui “arc satanic al furiei”, care va avea consecinte dezastruoase pentru tot globul.

Michel Nostradamus, care a trait in secolul al XVI-lea, nu a fost doar un medic si un astrolog vestit, ci si un om cu bogate cunostinte stiintifice. Pana acum, nu se stie care i-au fost sursele de inspiratie pentru previziunile sale, dar pe vremea sa se spunea ca a folosit o masinarie a timpului in a carei “oglinda” a vazut poze cu viitorul.

Cei care au interpretat lucrarile sale cred ca profetiile lui Nostradamus pentru perioada pe care o traim ar trebui sa fie cautate in catrenul X din centuriul X. Exista acolo o mentiune despre asa-numitul “arc satanic de furie din Europa”, care va provoca “arderea cumplita” a jumatate din glob, scrie pravda.ru.

Potrivit predictiei lui Nostradamus, o catastrofa ar afecta doar jumatate de glob. Se pare ca oceanul ar proteja restul lumii (America si Australia), in caz ca s-ar petrece o explozie in zona acceleratorului. Caz in care gurile rele spun ca Europa ar fi stearsa de pe suprafata Pamantului. La fel si Asia.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor de stiinta nu raspund la aceste provocari. Din punctul lor de vedere, nu exista nici un pericol potential, deoarece pentru a crea o “gaura neagra”, trebuie sa se creeze o imensa compresie gravitationala asupra materiei. Acceleratorul este pur si simplu incapabil de acest lucru.

In general, experimentele cu LHC nu sunt ceva nou pentru omenire. Acceleratoarele de particule au fost intens folosite in laboratoarele de cercetare de la mijlocul secolului XX si nimeni nu a vazut inca vreun prejudiciu cauzat de acestea.

In plus, accidentele si disfunctionalitatile acestor dispozitive sunt extrem de rare, spun specialistii, care adauga ca si centralele nucleare “explodeaza mai des”..

Se nasc totusi diverse intrebari. Ce ar putea face acest aparat? Emite cantitati mari de caldura in atmosfera? Chiar daca acest lucru se intampla (la urma urmei, acceleratorul are o protectie foarte mare, fiind ingropat sub Alpi), aceasta cantitate de energie termica este putin probabil sa fie mai mare decat cea eliberata in timpul unei eruptii vulcanice, de exemplu.

Iar dupa cum stim, acestea afecteaza climatul numai la nivel local, adica numai in acele zone in care sunt situate. Nu ar trebui sa ne temem ca magma fierbinte se va scurge pe teritoriul Europei.

Chiar daca acceleratorul va exploda, sa zicem, abia daca va arde padurea din jurul sau. In ceea ce priveste profetiile lui Nostradamus, s-a stabilit ca toate conexiunile la date specifice sunt foarte, foarte indoielnice. Datarea evenimentelor in profetiile sale este trasata in functie de un calendar usor modificat fata de cel ebraic, care dateaza de la crearea lumii.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.