SOCANT ! S-A INTAMPLAT IN ROMANIA ! VIZITA extratereştrilor în Bărăgan, relatată de catre locuitorii unui sat

SOCANT ! S-A INTAMPLAT IN ROMANIA ! VIZITA extratereştrilor în Bărăgan, relatată de catre locuitorii unui sat

„De două ori au venit OZN-urile la noi. S-a strâns lumea ca la urs să vadă“

VIZITA extratereştrilor în Bărăgan, relatată de catre locuitorii unui sat !

Oamenii susţin faptul că într-o noapte de vară au fost vizitaţi de extratereştri. Corpuri sferice multicolore ar fi apărut pe cer la marginea localităţii ca din senin.
La marginea satului Bueşti, liniştea unei amiezi de vară toropită de arşiţă este tulburată de un cârd gâşte care sâsâie ameninţător orice trecător. Un cal priponit de un par în mijlocul izlazului nechează, în timp ce stăpânul său aruncă pe corpul animalului o căldare cu apă ca să-l potolească.

Chiar daca acest eveniment a avut loc acum un deceniu, evenimentul e inca proaspat in mintea localnicilor !

Cu 10 ani în urmă, deasupra aceluiaşi maidan, corpuri luminoase şi-ar fi făcut apariţia pe cer, aproape de miezul nopţii. Întâmplarea a rămas şi acum vie în această parte a micului sat ialomiţean, iar oamenii sunt convinşi de faptul că au fost vizitaţi de extratereştri.

Scarlat Baltă (40 de ani) ţine într-o mână un pumn de cuie, iar în cealaltă un ciocan. De la primele ore ale dimineţii meştereşte la gardul curţii, iar munca pare fără de sfârşit. Mai ia o pauză, se şterge de sudoare pe frunte, iar apoi se apucă de reparat. Cunoaşte foarte bine povestea OZN-ului care s-a arătat deasupra satului, fiind chiar martor al apariţiei misterioase, petrecută în puterea nopţii.

Citeste mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]