Cum SA SLABESTI RAPID si SANATOS cu această băutură uimitoare

Cum SA SLABESTI RAPID si SANATOS cu această băutură uimitoare

Smoothie-urile sunt extrem de hrănitoare şi accelerează metabolismul.
Ele sunt delicioase pe tot parcursul anului, dar cei mai mulţi tind să le consume când afară începe să se încălzească. Pe lângă faptul că sunt hrănitoare, unele dintre acestea accelerează metabolismul, ajutându-te să slăbeşti mult mai repede.
Smoothie cu ghimbir, lime şi mango Ghimbirul este un aliment cu numeroase beneficii pentru sănătate. Este binecunoscut pentru abilităţile sale în calmarea durerilor abdominale, estomparea greţei, pierderea poftei de mâncare, rău de mişcare.

Poate fi consumat într-o varietate de moduri: proaspăt, pulbere, uscat, murat sau inclus într-o băutură. Lime-ul se adaugă de regulă în băuturi, datorită aromei sale intense. Fructul are calităţi terapeutice de necontestat. Ameliorează simtomele scorbutui (afecţiune care apare din cauza lipsei vitaminei C în alimentaţie, care se manifestă prin slăbirea forţei musculare, anemie, sângerarea gingiilor, căderea dinţilor, apariţia unor plăgi deschise).

În plus, datorită conţinutului său bogat în acid citric, el ajută în ameliorarea constipaţiei. Mai mult decât atât, adăugarea de suc de lime în alimentaţie poate reduce febra, preveni problemele gingiilor, îmbunătăţi digestia, ţine la distanţă problemele renale şi ale căilor urinare.

Includerea de lime în dietă este de ajutor şi în probelmele inimii.  Nivelul ridicat de fibre solubile ajută la reducerea riscului de boli cardiace, infarct miocardic şi accident.

afla mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]