IATA LEACUL tinut SECRET de ONCOLOGI si care TRATEAZA MIRACULOS CANCERUL

IATA LEACUL tinut SECRET de ONCOLOGI si care TRATEAZA MIRACULOS CANCERUL

Cancerul este diagnosticul cel mai dur pe care il poate primi un om in zilele noastre. Doar simplul gand ca ai acest diagnostic te poate dobori.

Uleiurile esentiale sunt populare datorita proprietatilor benefice, iar in prezent, unele dintre ele au fost chiar stiintific confirmate ca au capacitatea de a inhiba dezvoltarea cancerului, dar si sa trateze eficient aceasta maladie.

Totul in viata se masoara in energie. Masuram mancarea in calorii, ceea ce reprezinta energia de care avem nevoie. EKG-urile si EEG-urile, masoara frecventa energetica a inimii si a creierului nostru. Starea de rau, boala incepe atunci cand corpul nostru ajunge la o frecventa energetica foarte joasa. Frecventa unui corp complet sanatos este cuprinsa intre 62 si 78 MHz, si incepe la 58 Hz in cazul unei boli.

Testele cu frecventa au relevat de asemenea, alte lucruri interesante, de exemplu, ca gandurile optimiste cresc frecventa noastra cu 10 MHz, si in contrast, gandurile negative o reduc cu 12 MHz.

Uleiurile esentiale fac minuni

Cercetarile au aratat ca o parte din cele mai populare uleiuri esentiale, inclusiv de grapefruit, iasomie, lavanda, lamaie, cimbru, trandafir, musetel, menta, ghimbir si scortisoara pot lupta eficient cu cancerul.

Calibrated Frequency Monitor (CFM), un monitor dezvoltat de catre Bruce Tainio, de la Tainio Technology si sef al Departamentului de Agricultura de la Universitatea Washington de Est calculeaza frecventele uleiurilor esentiale, precum si consecintele aplicarii lor.

Acest monitor este folosit si la Universitatea Johns Hopkins, unde analizeaza legatura dintre frecventa si boala.

Potrivit imunologului Mahmoud Suhail: „Cancerul incepe atunci cand codul ADN din nucleul celular se defecteaza.” Aceasta este in cazul in care uleiurile esentiale pot ajuta, deoarece acestea pot reseta starea codul ADN, noteaza bzi.

Exista numeroase uleiuri esentiale vandute pe piata, dar nu toate sunt de calitate. Multe dintre ele sunt produse sintetic si au fost diluate cu aditivi sau alcool. Prin urmare, pentru a beneficia de toate efectele benefice ale uleiului esential, utilizati doar produse care contin 100% uleiuri esentiale pure, a caror calitate terapeutica este foarte ridicata.

Uleiul de cimbru si cel de musetel german, eficiente contra cancerului de san

Valorile frecventei in cazul uleiurilor esentiale terapeutice variaza intre 52 si 320 MHz! De exemplu: lavanda are118 MHz, uleiul de trandafir – 320 MHz, menta 78 MHz, Helichrysum 181 MHz, tamaie 147 MHz, smirna 105 MHz, musetel german 105 MHz, lemn de santal 96 MHz, Angelica 85 MHz, ienupar 98 MHz.

Uleiurile esentiale sunt extrem de concentrate in numeroase substante nutritive. De exemplu, in cazul celulelor cancerului de san, cele mai eficiente sunt cele de cimbru, scortisoara, musetel (poate ucide pana la 93% dintre celulele canceroase, conform studiilor in vitro) si uleiul de iasomie. Uleiul de cimbru poate combate pana la 97% din celulele cancerului de san MCF-7.

Uleiul esential de tamaie si cancerul
Mahmoud Suhail afirma ca „tamaia separa „creierul „celulei canceroase, adica nucleul de „corp”, adica de citoplasma si blocheaza reproducerea ADN-ului defect”.

Eficacitatea acestui ulei se datoreaza monoterpenelor, compusi care sunt capabili sa lupte impotriva celulelor canceroase in stadii incipiente de dezvoltare, precum si in etapele de progres, de aceea este perfect pentru a fi utilizat in caz de cancer, indiferent de stadiul in care a fost descoperit.

Ulei de tamaie poate schimba complet terapia anticancer. In cazul chimioterapiei, toate celulele, si cele sanatoase si cele maligne sunt distruse, ceea duce la slabirea sistemului imunitar al pacientului. In cazul cancerului tratat cu ulei de tamaie, astfel de efecte secundare pot fi prevenite.

Dr. Suhail precizeaza, de asemenea, ca: „Exista 17 agenti activi in uleiul esential de tamaie”.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.