UIMITOAREA DIETA cu castravete – IATA SECRETUL SILUETEI TALE DE VIS !

UIMITOAREA DIETA cu castravete – IATA SECRETUL SILUETEI TALE DE VIS !

De ce nu profiti de perioada estivală pentru a-ti recapăta formele ?

Dacă vrei să slăbeşti rapid şi uşor, fără să îţi faci prea multe griji, atunci această dietă cu castravete ar putea fi soluţia care te va ajuta să îţi îndeplineşti obiectivele legate de pierderea în greutate.

Cu această dietă specială cu castravete vei reuşi să pierzi până la 6,3 kilograme în 14 zile.

Dieta cu castravete este ideală pentru acele persoane cărora nu le place să se gândească prea mult la ceea ce mănâncă în timp ce ţin o dietă.

Această dietă cu castravete conţine doar câteva alimente pe care trebuie să le consumi şi este implementată preţ de 14 zile, iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare: poţi să topeşti până la 6 kilograme. Desigur, acest lucru depinde de cât de multă activitate fizică faci zi de zi.

 

Baza acestei diete este o salată de castraveţi care poate fi consumată în cantităţi nelimitate de fiecare dată când simţi că îţi este foame. Salata de castraveţi este bogată în nutrienţi şi nu va trebui să îţi faci griji că vei avea ceva de pierdut în această perioadă.

Alte alimente pe care le poţi mânca în timpul zilei, dacă ţii dieta cu castravete:

2 ouă fierte; sau 140 de grame de ton (conservă în ulei, dar uleiul trebuie scurs); sau 140 de grame de carne albă preparată la grill, pe grătar.
2 cartofi mari fierţi (aceştia pot fi fierţi în apă, preparaţi la aburi sau copţi în cuptorul aragazului, dar nu trebuie să îi prăjeşti în ulei); sau 3 felii de pâine din făină integrală.
450 grame de fructe proaspete de sezon.

citeste mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.