Publicitate

2016 – AN APOCALIPTIC pentru Andreea Marin !

2016 – AN APOCALIPTIC pentru Andreea Marin !
Publicitate

În 2016, ”ZANA” a trecut prin multe hopuri: şi-a pierdut tatăl, a rămas fără emisiunea de la TVR şi a fost pusă la zid în urma scandalului cu maidanezii.

Anul in curs a cântărit greu pentru Andreea Marin. Din primăvară şi până în prezent, vedeta a trecut prin mai multe hopuri, atât pe plan personal, cât şi profesional. A început cu pierderea tatălui şi a culminat cu divorţul de soţul turc.

Andreea Marin încheie trist un an foarte greu.

Cu două luni înainte de a sărbători trei ani de căsnicie, fosta ”Zână a surprizelor” a anunţat că divorţează pentru a treia oară. Este ultima veste tristă dintr-un şir lung. În martie, vedeta şi-a pierdut tatăl, de care era foarte apropiată, în iulie a fost în mijlocul unui scandal uriaş din cauza câinilor comunitari, iar toamna a început fără emisiunea ei de la TVR.

În MARTIE, Andreea Marin a anunţat că şi-a pierdut tatăl. „Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama şi bunicii  mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipa”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

În IULIE, Andreea Marin a fost în centrul atenţiei după un incident care se putea sfârşi foarte rău pentru ea. Andreea a fost atacată de trei câini comunitari când a ieşit la plimbare cu bicicleta şi a fost salvată în ultimul moment de un prieten cu care vorbea chiar atunci la telefon. ”Vorbeam cu o cunoştinţă la telefon, m-a auzit ţipând şi a venit repede cu maşina. Aşa i-a dispersat. De aici nimeni nu a ieşit să mă ajute”, a declarat Andreea Marin la vremea respectivă. Vedeta a chemat hingherii, spre nemulţumirea vecinilor săi, care au contestat modul în care lucrătorii au procedat cu capturarea şi transportarea câinilor. La scurt timp de la incident, spiritele s-au inflamat, iar prezentatoarea tv, filmată cu un telefon mobil de o persoană de pe stradă, s-a luat la ceartă cu vecinii furioşi. “Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta? Mă doare în c*r de garanţia dumneavoastră”, a tunat şi a fulgerat Andreea.
În OCTOMBRIE, divorteaza !
Vedeta a anunţat că a ajuns la capăt de drum în mariajul cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, cel care a ajutat-o să treacă peste divorţul de Ştefan Bănică Jr., în urmă cu patru ani. “Cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, va rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind», a scris pe pagina ei de Facebook.
loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.