Publicitate

4 IDEI cum sa economisesti BANI rapid

4 IDEI cum sa economisesti BANI rapid
Publicitate

Sa economisesti este unul dintre secretele care te vor ajuta sa ai o situatie financiara mai buna. Asa ca, nu trebuie sa ratezi aceste 4 sfaturi gratuite.

Trebuie doar sa fii creativ, sa ai vointa si sa-ti propui realizarea unui buget sanatos. Respectand cateva reguli simple vei reusi sa-ti acoperi cheltuielile de baza si sa economisesti si bani. Dar trebuie sa faci toate acestea fara a te simti presat si fara sa aplici reguli draconice.

Iata 4 modalitati utile prin care poti economisi bani

1. Buget cu probleme
Stii acele persoane care isi organizeaza bugetul folosind tabele in Excel si alte strategii sofisticate?
Enervante sau de admirat, te fac sa te simti prost mai mult in ceea ce te priveste, decat in legatura cu organizarea imperfecta a finantelor tale. Dar, hai sa recunoastem! Ultimul lucru pe care il vrei este sa-ti consumi toata energia facand strategii de buget.

De fapt, insasi dezorganizarea ta este de vina si pentru faptul ca nu ai mai multi bani. Iar cei care fac aceasta organizare constientizeaza, deja, ca urmarirea atenta a cheltuielilor este primul pas in economisire

Ei bine, iti poti regandi viata financiara, facand cateva lucruri care necesita putin efort.

Citeste si invata cum poti castiga un control mai bun asupra banilor tai. Un sfat simplu!

2. Prioritizeaza-ti cumparaturile online

Magazinele online sunt o varianta foarte buna pentru cei care iubesc reducerile si urasc sa piarda timpul prin supermarket-uri. De asemenea, ai si transport gratuit, astfel ca economisesti nu doar timp, ci si bani cu benzina sau taxiul.

Insa, poate cel mai important, cumparaturile online iti permit sa vezi, in orice moment, exact cati bani ai cheltuit. Spre deosebire de cumparaturile din magazin unde, abia la casa afli cat te costa cosul de cumparaturi.

Premisa este urmatoarea: sa cumperi doar acele lucruri care au neaparata nevoie de inlocuire: prosoape, detergenti, sapun si alte produse care au reducere.

3. Schimbare intr-un borcan

citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.