A NASCUT o fetita de nota 10 ! Paul Ipate, IN AL NOUALEA CER ! Ce nume are fetita ?

A NASCUT o fetita de nota 10 ! Paul Ipate, IN AL NOUALEA CER ! Ce nume are fetita ?

Fericirea e la ea acasa în familia actriţei Cătălina Grama, care a adus pe lume o fetiţă, marţi dimineaţă (10 ianuarie). Blonda şi-a ţinut fanii în suspans cu momentul naşterii, dar la scurt timp după ce a devenit mămică, Jojo a publicat o imagine din maternitate şi un mesaj care descrie emoţia ei.

 Iata ca aşteptarea a luat sfârşit pentru actriţa Cătălina Grama!

Aceasta a născut cu puţin timp în urmă o fetiţă perfect sănătoasă, care a primit nota zece din partea medicilor. Jojo il are ca partener de viata pe actorul Paul Ipate, care este IN AL NOUALEA CER de când a aflat vestea cea mare.

 

“Zânuţa noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate şi lumea a zâmbit primind-o în braţele sale. Eu şi Paul ne simţim binecuvântaţi şi fericiţi că totul a fost bine şi lin şi că ne putem strânge în sfârşit în braţe minunea de fetiţă. Le mulţumim din toată inima tuturor celor ce ne-au fost alături în acest moment plin de emoţie. (…) Zora e delicată că Degeţica şi cuminte aşa cum numai pruncii din poveşti sunt. A luat notă zece şi domnul doctor Cătălin Haiduc spune că merită chiar zece cu felicitări! Nu ştiu cum vă pot descrie totul mai bine în cuvinte! Ştiu doar că simt că şi când cerurile s-au deschis azi şi ne-au învăluit în cea mai frumoasă şi caldă lumină”, a scris actriţa.

Jojo este mămică pentru a doua oară, dar Paul Ipate se află la prima experienţă de acest gen.

Va reamintim ca actriţa mai are un băiat, Achim, din mariajul cu bancherul Ionuţ Grama.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.