ACUZATII ULUITOARE ! Numele Andreei Marin, implicat într-un alt SCANDAL URIAS

ACUZATII ULUITOARE ! Numele Andreei Marin, implicat într-un alt SCANDAL URIAS

INCREDIBIL !

Andreea Marin, acuzată de implicare în lovitura de stat din Turcia

Acuzaţii absolut uluitoare la adresa Andreei Marin. Mai mulţi oameni de afaceri din România au emis un punct de vedere în care vedeta TVR alături de mai mulţi jurnalişti români ar fi fost plătiţi ca să denigreze regimul Erdogan.

La un eveniment organizat marţi de către mai multe organizații ale afaceriștilor turci din România și de Camera de Comerț Turco-Română, un lider al comunităţii turce a afirmat că mai mulţi jurnalişti români au fost cumpărați de dușmanii președintelui Erdogan pentru a le susține cauza și a vorbi de rău regimul de la Ankara. În cadrul discursului acuzator a fost menţionat şi numele Televiziunii Publice.

“Există o extensie a acestei grupări în România (n.r. organizaţia clericului Gulen). Eu respect întotdeauna presa românească, care este o presă liberă, dar, uneori, unii oameni au fost urcaţi în autobuze şi duşi în Istanbul. S-au făcut cadouri. La televiziunea română se constată că oameni care au fost invitaţi în Turcia încearcă să facă cunoscută Turcia ca şi cum ar fi o ţară nedemocratică. Această ţară are un preşedinte ales cu 51% din voturi, care nu poate fi numit dictator”, a declarat un lider al oamenilor de afaceri turci din România.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.