Publicitate

Anca Pandrea, DISTRUSĂ de durere la mormântul lui Iurie Darie. PARASTASUL de 4 ani

Anca Pandrea, DISTRUSĂ de durere la mormântul lui Iurie Darie. PARASTASUL de 4 ani
Publicitate

Anca Pandrea i-a făcut sâmbătă parastas lui Iurie Darie, la patru ani de la moartea regretatului actor. Tot astăzi a fost dezvelit și bustul sculptat de Constantin Sinescu în memoria soțului actriței.

Anca Pandrea i-a făcut parastas lui Iurie Darie, iar cei prezenți  fost surprinși să observe că alături de bustul lui Iurie Darie se află și cel al femeii pe care a iubit-o atât de mult. Alături de Anca Pandrea, la cimitir au fost și Paul Surugiu, alias Fuego, cel care a contribuit cu bani pentru finalizarea bustului marelui actor.

Distrusă de durere, Anca Pandrea a făcut cu greu față situației, lacrimile i-au curs în timpul slujbei și abia a putut spune câteva cuvinte. Printre cei mai apropiați oameni ai actriței a fost și actorul congolez Victor Yila.

Anca Pandrea i-a făcut parastas lui Iurie Draie. Actrița a organizat totul până la cel mai mic detaliu

Văduva lui Iurie Darie s-a liniștit că sculptura realizată de Constantin Sinescu în memoria regretatului actor este gata și că a fost dezvelită sâmbătă, cu ocazia parastasului de 4 ani. Un ajutor financiar a venit din partea lui Fuego. “Am cumpărat 9 vase, niciodată nu iau număr cu soț, pentru că nu consider că Iura a plecat, e cu mine, cu noi. De asemenea, florile le duc cu soț. În patru ani, cred că l-am visat de trei ori. Vorbesc cu el noaptea. Mă trezesc și vorbesc cu puiul meu, mi-a transmis mental să nu fiu supărată, să fiu bucuroasă că reușesc să îi fac bustul”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Pandrea. Actrița și-a folosit banii în scopul realizării bustului sculptat de Constantin Sinescu. Acesta a lucrat gratis, însă turnarea în bronz și alte cheltuieli au fost suportate de văduvă, care și-a folosit banii pentru realizarea acestui vis. Anca Pandrea a avut surpriza să constate că Fuego s-a oferit să contribuie financiar la realizarea lucrării în memoria regretatului actor. “Fuego a fost singurul om care m-a ajutat cum a putut el din vânzarea tablourilor. Din dragoste, artist pentru artist”, ne spunea actrița în urmă cu doar câteva zile.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.