Publicitate

Andreea Bălan – Schimbare SOCANTA ! CUM ARATA CU NOUA CULOARE DE PAR ?

Andreea Bălan – Schimbare SOCANTA ! CUM ARATA CU NOUA CULOARE DE PAR ?
Publicitate

Andreea Bălan (32 de ani) este în cea mai bună perioadă din viața sa. Nu numai că a adus-o pe lume pe lumina ochilor ei, Ella Maya, dar s-a și întors la muncă la scurt timp după ce a născut.

În luna octombrie devenea părinte pentru prima dată, iar în noiembrie era deja pe scenă și la filmările pentru “Te cunosc de undeva”, emisiunea în cadrul căreia este jurat. Andreea nu stă locului și este ca argintul viu: energică și plină de voie bună. Acum, grație Ellei, dar și al ajutorului pe care îl primește din partea mamei sale, vedeta se simte mai bine ca niciodată.

 Arată mai bine, este mai matură și mai responsabilă, dar nu uită de fani și de carieră. Mai mult, se ocupă din plin și de imaginea ei.
Diva și-a schimbat înfățișarea de nenumărate ori. A avut părul verde, roz, blond sau în culorile curcubeului, dar așa cum s-a dezvăluit acum nu ai mai văzut-o.
Arată cu totul diferit cu părul șaten-roșcat și foarte cârlionțat. Artista și-a șocat fanii de pe rețelele sociale, dar aceștia au avut cuvinte frumoase pentru ea și au lăufat-o pentru îndrăzneală și pentru cât de bine îi stă.
andreea balan
loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.