Publicitate

Andreea Marin SE RAZBUNA CRUNT pe Tuncay Ozturk !

Andreea Marin SE RAZBUNA CRUNT pe Tuncay Ozturk !
Publicitate

Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk. Ea păstrează legătura cu foștii șefi ai lui Tuncay și cu clinica din Turcia, acolo unde l-a și cunoscut, dar nu și cu încă soțul său.

Andreea Marin anunța, în urmă cu câteva săptămâni, divorțul de fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk, după o poveste de dragoste ce a durat trei ani. La scurt timp, acesta s-a întors pentru o perioadă, în țara sa natală. El a ținut doar să precizeze că nu infidelitatea sa ar fi fost motivul care ar fi dus la respectiva separare. Zâna a fost cea care decis să o ia pe alt drum. Și se  pare că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu încă soțul său turc. Nici măcar în afaceri! Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk, din toate punctele de vedere. În curând, ea va avea un nou proiect cu clinica la care acesta a lucrat și cu care fizioterapeutul ține încă legătura. Iar  Tuncay nu va fi implicat sub nicio formă în planurile ei.

Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk: nu-l mai include în proiectele sale

Nici măcar afacerea pe care Andreea și Tuncay o aveau împreună, în România,  nu-i mai ține legați unul de altul. Asta în ciuda faptului că vedeta a contribuit și ea, financiar, la punerea pe picioare a Centrului de Medicină din buricul Capitalei. Întrebată de parteneriatele profesionale pe care ar continua să le aibă cu Tuncay, Zâna a fost cât se poate de clară. Răspunsul său a fost un ”nu” categoric. La respectiva clinică, majoritatea medicilor sunt de naționalitate turcă, aceștia fiind aduși chiar de Tuncay.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.