Publicitate

Cât de mult S-A SCHIMBAT adulata cantareata Romina Power ! SIGUR NU o vei mai recunoaște !

Cât de mult S-A SCHIMBAT adulata cantareata Romina Power ! SIGUR NU o vei mai recunoaște !
Publicitate

Cu decenii în urmă, Al Bano și soția sa, Romina Power, cucereau publicul din toată lumea cu hiturile lor. În plus, Romina era atât de frumoasă, încât nu-ți puteai lua ochii de la ea. Astăzi, vedeta s-a transformat radical, aproape că nu o recunoști.

Al Bano și Romina Power nu au format un cuplu doar pe scenă. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1970 și 1999. Au împreună patru copii: Ylenia, Cristel, Yari și Romina. Din păcate pentru cei doi, fiica cea mare a cuplului, Ylenia, a dispărut în New Orleans în ianuarie 1994.

Cei doi au rămas în memoria publicului din toate colțurile lumii grație hiturilor pe care le-au cântat împreună. Cei doi s-au bucurat de un imens succes, fiind extrem de îndrăgiți și apreciați.

Anii au trecut, însă, și și-a pus amprenta și pe cei doi mari artiști. Dacă la Al Bano schimbările fizice nu sunt chiar atât de evidente, nu același lucru se poate spune despre partenera lui de scenă.

Romina Power a ajuns astăzi la vârsta de 64 de ani. Pe vremuri era o tânără frumoasă, cu o siluetă de invidiat, părul lung, chip angelic și un zâmbet care cucerea instant pe oricine.

Chiar dacă și-a păstrat același zâmbet cuceritor din vremurile de altădată, Romina nu mai este ce a fost cândva. A luat mult în greutate și timpul și-a pus amprenta asupra fizicului său, ajungând aproape de nerecunoscut față de cum arăta în anii ce au trecut.

Recent, Romina și Al Bano au participat la o ședință foto care a avut loc la Roma. Schimbările fizice prin care a trecut artista sunt vizibile cu ochiul liber.

Al Bano și Romina Power
Al Bano și Romina Power
loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.