De câteva zile tabloidele din România au întors pe toate fețele anunțul făcut pe pagina sa de facebook, cea care a rămas în conștiința publică prin rolul de Zână de la emisiunea Surprize Surprize.

Chiar dacă acum câteva luni în presa de scandal din România au apărut speculații referitoare la o relație extraconjugală a lui Tuncay Ozturk cu o frumoasă blondă, care este și asistenta sa personală, jurnaliștii de la libertatea.ro susțin că divorțul celor doi nu are nici o legătură cu blonda mai sus menționată.

Duminică 30 octombrie, Andreea Marin a mărturisit pentru reporterii de la Can Can:  „Mă doare, îmi e greu că s-a terminat. (…) Vreau ce e mai bine pentru mine şi copilul meu şi nu îi pot oferi asta dacă ştiu că nu am unde pleca“, a declarat Andreea Marin.

Însă, ea nu a oferit mai multe detalii referitoare strict  la motivul pentru care a decis să pună capăt căsniciei cu medicul de origine turcă.Între timp, Tuncay Ozturk a postat și el pe facebook un mesaj în care mărturisește că Andreea Marin a fost iubirea vieții lui dar relația lor trebuie să se termine, în ciuda iubirii pe care încă o poartă.

Care este motivul real al divorțului Andreei Marin

După trei ani de căsătorie despărțirea a survenit deoarece Andreea Marin nu a putut să-i dăruiască soțului său, care este cu 11 ani mai tânăr, un copil. Și acest lucru nu s-a putut întâmpla nu pentru că Zâna nu ar fi vrut ci din cauza problemelor ei medicale din trecut. Andreea a avut două sarcini extrauterine în timpul celorlalte două căsătoriii cu Ștefan Bănică Junior și Cristian Gheorghiță și jurnaliștii de la libertatea.ro susțin că o nouă sarcină ar fi putut să-i pună în pericol viața. Chiar dacă Tuncay i-ar fi propus varianta fertilizării în vitro e pare că Andreea a refuzat și l-a lăsat pe Tuncay liber să fie tată, dar cu o altă femeie.

Și din păcate, imposibilitatea de a-i oferi un copil a dus la o seamă de neînțelegeri în cuplu neînțelegeri care au făcut-o pe fosta Zână de la Surprize Surprize să renunțe la un divorț pe cale amiabilă în fața notarului și să-l dea în judecată pe Tuncay Ozturk care are acum calitatea de pârât în procesul de divorț care a fost înregistrat zilele trecute la judecătoria Buftea.

O situație neplăcută pentru Andreea Marin care are 41 de ani și se află la al treilea mariaj care se destramă. Chiar dacă vedeta a susținut că nu vrea să comenteze pe marginea acestui subiect, dacă motivul real al divorțului este imposibilitatea de a-i oferi un copil soțului său atunci putem spune că Zâna trece printr-o adevărată dramă, dramă în care este nevoită să-i spună adio persoanei iubite deoarece nu-i poate oferi ceea ce își dorește.