Warning: file_get_contents(http://wp_plug.adnow.com/wp_aadb.php?token=ff17fa46f139a49c5f062f5dca20332b93e147eb7f279fe54d7c19de01786886): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 504 Gateway Time-out in /home/meganunt/public_html/wp-content/plugins/native-ads-adnow/public/class-adnow-widget-add-area.php on line 100

CE SCANDAL ! CALINESCU in disputa dura cu RADULEASCA la ”Românii au talent”!

CE SCANDAL ! CALINESCU in disputa dura cu RADULEASCA la ”Românii au talent”!

Florin Călinescu a avut o reacţie neaşteptată la adresa Mihaelei Rădulescu vineri seară (18 martie) la ”Românii au talent”. Actorul s-a arătat indignat de faptul că Răduleasca a apăsat butonul ”X” prea repede în timpul prestaţiei unei concurente.

Diva de la Monaco a reuşit să-l enerveze la culme pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”. Mihaela a considerat că momentul artistic al unei concurente a fost prea lung şi i-a acordat acesteia un ”NU”, asta în condiţiile în care toată sala şi ceilalţi juraţi au fost impresionaţi de numărul de acrobaţie al fetei.

Călinescu nu a ratat ocazia şi s-a luat de iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix: “Până la urmă şi cetăţeanul ăla care a sărit din stratosferă. A sărit şi atât, nu ne-a cântat, nu ne-a făcut supă, nu a croit costume. Bine că a nimerit Pământul. Putea să treacă pe lângă el şi atunci era mai nasol”, a spus Florin Călinescu despre Felix Baumgartner.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.