Publicitate

Cristina Spatar isi PETRECE ZIUA DE NASTERE IN SPITAL dupa ACCIDENT !

Cristina Spatar isi PETRECE ZIUA DE NASTERE IN SPITAL dupa ACCIDENT !
Publicitate

Se pare ca diva este urmărită de o serie neagra de ghinioane. Soţul ei a anunţat despărţirea, iar miercuri a fost implicată într-un accident de maşină. Si totul nu se opreste aici !

A crezut că a scăpat nevătămată, în urma accidentului de maşină de miercuri seară, însă starea sa de sănătate se alterează de la o oră la alta. Cristina Spătar acuză dureri groazice la cap şi este nevoită să facă analize medicale complexe. Toate astea tocmai vineri, când împlineşte 44 de ani.

La doar cinci ore după ce soţul ei, Alin Ionescu (39 de ani), a anunţat că se despart, Cristina Spătar a fost implicată într-un accident rutier. Cântăreaţa se ducea spre casă, când, pe raza localităţii Crevedia, din judeţul Dâmboviţa, maşina la volanul căreia se afla, a fost lovită în plin de un alt autoturism.

”Nu mi-a acordat prioritate un domn şi am încercat să-l evit. Aproape de casa mea s-a întâmplat, chiar voiam să îi scot pe cei mici în oraş. Eram singură în maşină, pe un drum micuţ. Dumnezeu a făcut să trec peste asta. Nu ştiu ce viteză aveam. Impactul a fost aproape frontal”, a declarat solista, imediat după evenimentul  care a băgat-o în sperieţi.

A doua zi după accident, artista a început să se simtă foarte rău. Ea acuză dureri atroce la nivelul capului, are ameţeli şi este nevoită acum să umble pe la spitale, pentru analize amănunţite: ”Am avut lovituri la nivelul capului, genunchii şi mâinile sunt pline de vânătăi,  am o stare generală de rău.  Capul mă doare îngrozitor, am luat algocalmin şi vreau să merg să fac un RMN, sper să nu fie grav”, a declarat Cristina Spătar.

citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.