Publicitate

Cui ii VA LASA MOSTENIRE Corina Chiriac AVEREA SA ?

Cui ii VA LASA MOSTENIRE Corina Chiriac AVEREA SA ?
Publicitate

Corina Chiriac, «Regina Muzicii Uşoare» din Epoca de Aur, interpreta şlagărelor ”Strada Speranţei!” şi ”O clipă de sinceritate”, a împlinit recent 67 ani.

Vedeta continuă să muncească cu spor: prezintă emisiunea ”Opriţi timpul”, la Naţional TV, compune, lansează albume şi cărţi, iar pentru un recital cere 1.000 de euro.

Nu are soţ şi nu are copii, astfel că toţi banii îi investeşte în carieră şi în imagine.

Cantareata, una dintre cele mai frumoase din Epoca de Aur, n-a renunţat la cochetăria din anii tinereţii, astfel că, atât pe scenă, cât şi pe stradă, e aranjată la patru ace.

Foloseste gene false, pentru o privire plină de mister.

Estte extrem de fericită pentru că are publicul ei, dovadă stând sutele de persoane care s-au înghesuit, zilele trecute, la ”Magazinul Muzica”, unde şi-a lansat albumul ”Ne cunoaştem din vedere”. Corina a fost toată numai un zâmbet, a avut o vorbă de suflet pentru fiecare invitat şi a plecat acasă cu braţele pline de flori.

Corina susţine că nu doarme pe un munte de bani, ba chiar face glume pe această temă: ”Nu sunt un om bogat, doar o duc mai bine ca alţii. Dacă mă calcă hoţii îmi e ruşine că nu au ce să-mi ia”.

Deoarece nu are copii, au circulat tot felul de legende pe seama moştenirii ei, inclusiv că ar dona-o Bisericii. Lucrurile nu stau însă deloc aşa:

”Merg şi eu la slujbă, fac parastase şi sunt în Consiliul parohial la Biserica Sf. Elefterie. Dar, chiar dacă m-am apropiat de lăcaşurile de cult şi mai pun un acatist, asta nu înseamnă că-mi donez banii Bisericii. Dacă aveam avere mare ca Becali făceam mai multe biserici”.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.