Publicitate

”Da, mamă, sunt grasă”. DE CE isi adora DELIA kilogramele in plus ?

”Da, mamă, sunt grasă”. DE CE isi adora DELIA kilogramele in plus ?
Publicitate

Desi mulți o critică pentru formele rubensiene, Delia strigă cât poate de tare: „Da mamă, sunt grasă” tocmai pentru că-i place extrem de mult cum arată în acest moment. Puțini sunt cei care știu că artista a fost ani la rând complexată că este prea slabă.

La începutul carierei sale artistice, Delia avea o siluetă ca de anorexică, ceea ce o deranja destul de tare. Prietenii ei știu că în acea perioada Delia avea o mare frustrare că nu poate pune pe ea câteva kilograme în ciuda tuturor eforturilor pe care le făcea. Delia manca non stop, indiferent de oră, orice avea poftă, dar mai ales dulciuri, pentru a se rotunji puțin.

Rezultatele au venit destul de târziu, când lumea a și început să o critice pentru că este mult prea voluptoasă. Abia în momentul de față Delia este mulțumită pe deplin de felul în care arată, dovadă că, fotografiile pe care le postează pe site-urile de socializare nu sunt deloc modificate în Photoshop, ci o arată pe Delia exact așa cum este ea: cu forme.

Diva a recunoscut în repetate rânduri că este gurmandă și că, indiferent de locul în care se află nu se poate abține să nu mănânce ceva. Mai mult, artista și-a făcut un renume că, la emisiunile concurs pe care le jurizează se bagă sub pupitru și mănâncă încontinuu. O parte din concurenți știu despre plăcerile nevinovate ale ei și, înainte de a-și arăta talentele, vin la ea cu daruri culinare, pentru a-i cumpăra indulgența.

Aceste atenții îi convin de minune artistei care, nu refuză niciun preparat. În plus, este destul de zgârcită cu colegii ei și încearcă să-i fenteze și să nu împartă cu ei dulciurile pe care le primește. Deși gurmandă, Delia recunoaște că nu are timp să fie bucătăreasă și că preferă să mănânce la restaurant sau la prieteni.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.