Publicitate

DECLARATIA UMILITOARE a lui Ilie Năstase după ce Brigitte i-a DEMASCAT IDILA

DECLARATIA UMILITOARE a lui Ilie Năstase după ce Brigitte i-a DEMASCAT IDILA
Publicitate

În timp ce bruneta a arătat tuturor cât a fost de afectată, fostul tenismen a privit totul detaşat, ba chiar şi-a permis să glumească când a fost abordat de ziarişti pentru a răspunde pe tema acestui subiect sensibil. Supărată şi obosită după scandalul cu amanta Cici, Brigitte se “recuperează” în Turcia, la un resort de lux.

Ilie Năstase nu regretă nimic din ceea ce face! Şi-a asumat rolul de veşnic cuceritor şi nici măcar după ultima lui aventură demascată de soţie nu pare să fie prea afectat. Mai supărat a fost când a văzut că Brigitte face turul televiziunilor şi povesteşte detalii despre amantlâc decât de faptul că el a călcat strâmb în căsnicie. Întrebat cum comentează scandalul cu amanta, provocat de Brigitte, Ilie Năstase a dat un răspuns neaşteptat. În loc să-şi pună cenuşă în cap, tenismenul a răspuns în glumă, umilindu-şi din nou soţia. “I-am fost fidel. Eu nu am făcut nimic. Am stat în pat. Cealaltă a făcut. Nu regret nimic în viaţă. te naşti când trebuie să te naşti şi duci viaţa pe care o duci”, a completat fosta glorie a tenisiului românesc la Antena Stars.

În tot acest timp în care Ilie Năstase tratează cu detaşare subiectul infidelităţii înj cuplu, Brigitte încearcă să uite de tot la un resort de lux din Turcia, unde de câteva zile a intrat într-un program de detoxifiere pentru suflet, viaţă şi corp, după cum choar ea a mărturisit pe pagina ei de Facebook.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.