Publicitate

DIVORTUL ANULUI 2017 ! „Drumurile noastre sunt diferite”

DIVORTUL ANULUI 2017 ! „Drumurile noastre sunt diferite”
Publicitate

Oana Roman si Marius Elisei DIVORTEAZA.

Asa se intelege in urma unui mesaj pe care sotul vedetei l-a postat pe o retea de socializare.

Dupa 3 ani de casatorie, Marius a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook. Din cuvintele sale, se intelege faptul ca nu merg lucrurile prea bine in relatia cu Oana.

„Intr-un final… asteptarea a luat sfarsit…. Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasa va doresc”, a scris Marius Elisei pe o retea de socializare.

Contactat de catre un post de televiziune, Marius a adancit si mai mult misterul:

„Este prea devreme sa dezvolt acest subiect. Nu vreau sa comentez. Sper ca ma intelegeti. Este prea devreme…”, a spus Marius.

In 2016, Oana a dezvaluit ca a pierdut o sarcina si ca ii este teama ca Marius sa nu o paraseasca.

„E o drama faptul ca am aflat asta. Ceea ce mi s-a intamplat dupa ce am nascut este ireversibil. M-a schimbat pe viata. Eu nu mai am ce sa mai fac, nu mai am cum sa ma mai repar. Nu a platit nimeni pentru ceea ce am facut eu. Dupa aceasta intrerupere, doctorii mi-au spus sa nu mai incerc. Mi-au spus ca trebuie sa inteleg ca trebuie sa am grija de acest copil pe care il am. As fi vrut sa ii pot oferi mai mult. Marius e mai tanar ca mine, el isi doreşte inca un copil. Nu stiu ce va fi. Eu sper sa nu ma paraseasca. Inainte sa iau decizia, am discutat cu el foarte serios. Eu am tot sperat ca se va putea, dar din pacate nu se poate. Acum am realizat cu adevărat prin ce nenorocire am trecut”, a declarat Oana Roman.

Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman si Marius Elisei si-au reinnoit juramintele la Biserica Sfantul Anton din Capitala. La slujba religioasa le-au fost alaturi nasii, dar si cativa prieteni si Mioara Roman.

Image result for poze oana roman mireasa

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.