Publicitate

Dupa 16 ani de CASATORIE, Andreea Esca SOCHEAZA pe toata lumea !

Dupa 16 ani de CASATORIE, Andreea Esca SOCHEAZA pe toata lumea !
Publicitate

Nu exista roman sa nu o cunoasca pe Andreea Esca, multi dintre ei catalogând-o drept femeia sobră de la pupitrul știrilor. Iata ca prezentatoarea TV este mult mai mult decât imaginea afișată pe micul ecran. 

Esca_Andreea_23.jpg

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram sunt clienți fideli ai cluburilor, fiind mari amatori de distracție.

În ciuda faptului că nu mai sunt la prima tinerețe, Andreea si sotul ei continua sa se comporte precum doi adolescenti.

Cei doi soți obișnuiesc să iasă destul de des în cluburile din București și știu să se distreze împreună. În timp ce alte mame fug de agitația din club, Esca se amestecă ușor cu tinerii de vârsta fiicei sale, Alexia. Știrista și soțul ei nu așteaptă prea mult timp până să iasă să se distreze.  Ultima petrecere la care i-am întâlnit pe cei doi soți a fost cea de marți seară organizată de revista Glamour, într-un club din zona Floreasca.

Chiar dacă nu au putut sta prea mult, ținând cont că petrecerea a avut loc în cursul săptămânii, iar Andreea Esca avea de lucru a doua zi, știrista și omul de afaceri s-au acomodat imediat cu atmosfera și aglomerația și au încercat să profite de timpul petrecut împreună. „De foarte puțină vreme n-am mai fost într-un club. Noi mergem destul de des în cluburi. Noi dansăm. Suntem așa niște personaje pe cale de dispariție înțeleg, îmi pare rău, dar mie îmi place foarte mult să dansez”, a declarat Andreea Esca.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.