EXCLUSIV ! Gigi Becali PLANGAND IN HOHOTE pe coridorul SPITALULUI

EXCLUSIV ! Gigi Becali PLANGAND IN HOHOTE pe coridorul SPITALULUI

EXCLUSIV ! Gigi Becali PLANGAND in hohote pe coridorul Spitalului Fundeni !

Gigi Becali a izbucnit in hohote de plans pe coridoarele de la Spitalul Fundeni! Latifundiarul a fost distrus in momentul in care si-a vizitat verisoara bolnava!

Peste doua zile femeia a murit !

Gigi Becali a fost extrem de afectat saptamana trecuta! Verisoara lui, Sofica Dumitrascu, a decedat, surprinzator, chiar la doua zile dupa ce latifundiarul din Pipera a fost sa o viziteze la spital, imediat ce ea suferise o operatie complicata.
Fire expansiva si mereu in centrul atentiei, Gigi Becali este insa in realitate o persoana cu suflet mare, extrem de apropiata de famile, dar si de neamul lui de machedoni!
O dovedeste din plin relatia pe care afaceristul o are cu unchii, matusile si nepotii sai, pe care ii ajuta ori de cate ori are ocazia si ii trateaza cu mare respect de la prima pana la ultima ruda.Mai mult, Becali sufera ingrozitor daca vreo persoana apropiata are vreo problema si chiar se manifesta ca atare, fara sa ii pese ca in jurul lui pot fi multi necunoscuti! Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, atunci cand barbatul a trecut printr-o mare durere. Una dintre verisoarele sale, Sofica Dumitrascu, a murit pe patul de spital, vineri, dupa o grea suferinta, iar Gigi, care a vizitat-o la clinica cu doar putin timp inainte, nu si-a putut stapani lacrimile.

Surse de la fata locului sustin ca patronul Stelei era foarte abatut pe culoarele institutiei medicale si nimeni nu ii mai putea intra in voie. “Gigi a venit sa o viziteze la Spitalul Fundeni pe verisoara lui, imediat dupa ce aceasta a fost operata. Femeia, care a fost judecator, insa in ultimii ani se retrasese din magistratura si profesase ca avocat, era bolnava de o buna bucata de vreme si medicii au incercat o interventie chirurgicala pentru a o salva. Din pacate, ea nu a supravietuit decat doua zile, iar cand Becali a fost sa o vada, arata destul de rau si fara vlaga. Poate tocmai de aceea, atunci cand a iesit din salonul femeii, Gigi era trist, cu capul in maini si a izbucnit in plans”, au dezvaluit persoane aflate in clinica bucuresteana in acel moment.

Dovada ca Becali tinea foarte mult la Sofica Dumitrascu este aceea ca apropiatii latifundiarului spun ca moartea femeii cateva zile mai tarziu pur si simplu l-a devastat.

“Erau apropiati. Au facut si Revelionul impreuna. Ea era o femeie extrem de vesela, era sufletul petrecerii. Din pacate, slabise mult in ultima perioada si era evident ca este bolnava. Decesul ei insa a indurerat intreaga familie si a lasat in urma un mare gol. Toata lumea a fost distrusa de durere”, a mai spus apropiatul lui Becali.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.