Publicitate

EXCLUSIV ! Israela, unde ai ascuns CADAVRUL lui Liviu ?

EXCLUSIV ! Israela, unde ai ascuns CADAVRUL lui Liviu ?
Publicitate

In urmă cu doar câteva luni, scandalurile dintre Israela şi Liviu au culminat cu plecarea bărbatului de acasă. Din ceea ce declara femeia de afaceri, tânărul s-ar afla in Amsterdam.

Image result for israela si liviu poze

Iată, însă, ca Parapshihologul Lucian Iordănescu din Brăila o contrazice intr-un mod mai mult decat socant. El sustine că soţul Israelei este mort !

Parapsihologul Lucian Iordănescu afirmă că tânărul care a plecat de acasă de câteva luni nu ar mai trăi. Specialistul a explicat la Antena 1 că în încercările lui de a intra în legătură cu persoanele decedate, i s-a ivit ipoteza ca bărbatul pe care îl caută toată lumea să fie decedat.

“Eram într-o legătură energetică cu cei de dincolo şi a trecut Liviu Arteni pe lângă mine. Eu cred că Liviu Arteni este mort. Mi-a apărut că ar fi decedat la câţiva metri de Israela. De aceea mi-am pus problema ca nu cumva ca el să fie mort chiar în casa Israelei. Sunt sigur în proporţie de 90 la sută, dar voi mai face nişte calcule”, a spus parasihologul.

Image result for israela si liviu poze

Auzind aceste acuzatii, Israela, pur si simplu, a explodat:

“Spitalul 9 e departe de Brăila? Eu îl vreau viu, nu mort. Să vină să-mi semneze divorţul. I-am scris să vină să ne întâlnim la tribunal. Eu am vorbit ultima dată cu el la telefon de pe un număr din Franţa, pe 7 octombrie. Se poate verifica. Pe 27 octombrie, l-am enervat eu cu o postare şi mi-a trimis un mesaj în privat. Mă suna cam la o lună. Nu mi se pare nefiresc că acum nu m-a mai căutat”, a replicat Israela.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.