Publicitate

Halep, S-A DAT DE GOL ! Ce RELATIE are cu ANTRENORUL ?

Halep, S-A DAT DE GOL ! Ce RELATIE are cu ANTRENORUL ?
Publicitate

Simona Halep a vorbit la conferinţa de presă după înfrângerea şocantă din optimile turneului WTA de la Shenzen – scor 3-6, 6-4, 5-7 cu Katerina Siniakova (Cehia, 52 WTA). Simona a găsit o explicaţie pentru jocul slab, dar şi-a lăudat şi adversara, iar la final a răspuns unei întrebări delicate despre relaţia cu antrenorul.

Halep (25 de ani) a fost fair-play după înfrângerea cu Siniakova din optimi, vorbind la superlativ despre cehoaica în vârstă de 20 de ani: “Siniakova a jucat foarte bine, m-a surprins puţin pentru că nu o mai întâlnisem până astăzi. A reuşit multe lovituri bune, puternice, iar în acelaşi timp a avut un serviciu solid. Ea a gestionat mai bine momentele importante şi a meritat să câştige”.

Simona a mai declarat că a suferit pe teren, dar nu din cauza căldurii – aşa cum credeau jurnaliştii prezenţi la Shenzhen, resimţind o oboseală: “A fost cald, dar nu am fost afectată din acest punct de vedere pentru că m-am antrenat în Australia până acum. M-am simţit doar obosită, pentru că a fost abia al doilea meci al sezonului şi nu mi-am intrat încă în ritm. Nu am mai jucat de două luni, aşa că e normal”.

O reporteriţă din China a mai întrebat-o pe constănţeancă despre cum decurge relaţia cu Darren Cahill, în condţiile în care a schimbat mulţi antrenori în ultimii ani. Halep a oferit un răspuns ferm: “Lucrez cu Darren de aproape doi ani, deci avem o relaţie specială. Sper să colaborez cu el pe termen lung şi nu mă gândesc să mai schimb antrenorul”, a încheiat numărul 4 WTA.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.