Publicitate

HALUCINANT ! Duckadam, DAT AFARA din casă !

HALUCINANT ! Duckadam, DAT AFARA din casă !
Publicitate

HALUCINANT ! Duckadam, DAT AFARA din casă !

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, trebuie să părăsească apartamentul din zona Arcului de Triumf din Bucureşti, el pierzând dreptul de a mai locui aici în urma unei licitaţii.

Duckadam locuia într-un apartament RAPPS, primit în urmă cu câţiva ani de la prim ministrul Victor Ponta. “Apartamentul l-am pierdut la licitaţie. Îl primisem de la Ponta, aparținea celor de la RAPPS, aveam de gând să-l cumpăr. Am plătit chirie la el de m-a uscat. Și-mi zisese cineva că o să-l iau sigur că nu o să vină nimeni la lictiație. Mai erau încă două apartamente la licitație. La primele două nu s-a prezentant nimeni, la mine au venit 11 persoane! 160.000 de euro a costat, de unde să am eu atâția bani? L-am pierdut”, a spus el pentru GSP.

 Fostul mare portar al Stelei a încercat să împrumute bani de la Gigi Becali, dar a fost refuzat: “Neavând o parte importantă din bani, am mers la Palat și l-am rugat pe domnul Becali să mă împrumute cu 35.000 de euro pentru o lună sau două, până reușesc să vând apartamentul din Arad. Domnul Becali mi-a spus în față că odată cu ieșirea din pușcărie s-a jurat că nu mai dă bani cu împrumut, nimănui. I-am răspuns că am înțeles, nu m-am supărat și am plecat, dar nici bine nu mi-a căzut”.
loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.