Publicitate

Hollywood, IN LACRIMI ! Mama si fiica AU MURIT LA 1 ZI DISTANTA una de alta

Hollywood, IN LACRIMI ! Mama si fiica AU MURIT LA 1 ZI DISTANTA una de alta
Publicitate

Ultimele cuvinte ale lui Debbie Reynolds, care a murit la o zi după fiica ei, actriţa Carrie Fisher: ”Mi-e atât de dor de ea, vreau să fim împreună”

Actriţa Debbie Reynolds, cunoscută în special pentru rolul din ”Singing in the rain”, a murit miercuri la 84 de ani, la numai o zi după moartea fiicei sale Carrie Fisher (60 de ani), cunoscută în special pentru rolul din ”Star Wars”.

La numai o zi după anunţul morţii fiicei sale, Carrie Fisher, care suferise un atac de cord, Debbie Reynolds a suferit un atac cerebral la locuinţa fiului ei şi a fost transportată la spital, unde a murit după câteva ore. De altfel, fiul lui Debbie Reynolds este şi cel care a făcut anunţul morţii mamei sale.

Conform presei americane, ultimele cuvinte ale actriţei de 84 de ani ar fi fost: ”Mi-e atât de dor de Carrie. Vreau să fiu alături de ea”.

Trebuie precizat că, după ce Carrie Fisher a făcut atac de cord la bordul unui avion pe ruta Londra-Los Angeles, vinerea trecută, fiind internată la Los Angeles, mama ei este cea care a ţinut legătura cu presa.

În aceste condiţii, este foarte posibil ca moartea fiicei să o fi afectat profund pe Debbie Reynolds, aceasta putând fi una dintre cauzele atacului cerebral. Până în acest moment, medicii nu au făcut publică cauza morţii lui Debbie Reynolds.

Debbie Reynolds lasă în urmă un fiu, Todd, şi o nepoată, Billie Lourd, fiica lui Carrie Fisher.

Related image

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.