Publicitate

IATA ADEVARUL despre SALARIUL Andreei Esca ! A RECUNOSCUT !

IATA ADEVARUL despre SALARIUL Andreei Esca ! A RECUNOSCUT !
Publicitate

De câțiva ani, una dintre cele mai frecvente întrebări ale românilor a fost cât are Andreea Esca salariul. Profesori, muncitori necalificați, vedete, dar și oameni de afaceri au avut, cel puțin o dată, această nedumerire. Dat fiind faptul că s-a creat un mit în jurul salariului de știristă al Andreei Esca, existând zvonuri cum că se învârte undeva la ordinul zecilor de mii, multora nu le-a venit a crede că se întâmplă astfel de lucruri în România. Andreea Esca ne-a dezvăluit cum a obținut banii.

În timp ce mulți susțin că fac eforturi mari pentru a reuși să-și asigure un trai decent, iar alții, ceva mai norocoși, spun că au muncit pe brânci pentru a avea un trai lipist de griji, Andreea Esca stârnea invidii legate de salariul ei. Anii la rândul s-a vorbit despre sume de lăsau fără grai pe oricine, cum că Esca ar încasa, în vremurile de glorie a postului care se afla încă în bulevardul Pache Protopopescu, suma de…46.000 de euro. După ce a apus „era Sârbu”, se pare că prezentatoarei TV i-au scăzut finanțele, mai ales că Pro TV-ul a trecut prin nenumărate restructrurări și rebugetări, iar toate salariile au fost recalculate. Conform celor mai noi discuții lansate pe această temă pe culoarele televiziunii, Libertatea a publicat în luna septembrie, că venitul lunar al știristei ar fi scăzut la…5.000 de euro. Totuși, din dorința de a afla dacă banii reprezintă un imbold pentru Esca, mai ales că veniturile salariale i s-au diminuat în ultima perioasă, prezentatoarea TV ne-a declarat că niciodată nu și-a dorit să câștige foarte mulți bani.

După cum spuneam mai sus, cel mai controversat salariu din România se pare că nu este atât de mare, însă Esca sustine ca s-ar fi descurcat și cu bani mai puțini, fiind învățată de părinții ei să pună accentul pe alte lucruri. „Eu păstrez multe lucruri. Îmi păstrez prietenii, îmi păstrez amintirile, da, sunt o păstrătoare”, ne-a declarat celebra prezentatoare TV, completând că, doar atunci când era mică era mânată de lucrurile materiale. „ Abia așteptam să împlinesc 9 ani ca să-mi cumpere mama ceas. Era foarte rar să ai ceas la vremea respectivă, drept urmare am fost foarte fericită. Era un ceas foarte mic și pentru mine avea o valoare sentimentală extraordinară. Nu l-am păstrat din păcate. Mama nu păstrează nimic, este pentru nou”, ne-a mai spus știrista.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.