Iata-l pe omul care a agresat-o! “Am mancat bataie de la el!”… DECLARATIA SOCANTA a Adrianei Bahmuteanu

Iata-l pe omul care a agresat-o! “Am mancat bataie de la el!”… DECLARATIA SOCANTA a Adrianei Bahmuteanu

DECLARATIA SOCANTA a Adrianei Bahmuteanu

“Am avut de-a face cu un tiran, am fugit de acasa si nu m-am mai intors!”

Toti vorbesc de Prigoana, dar nimeni nu isi mai aminteste de primul sot al lui Bahmu…

Adriana a povestit cum a fost agresata de acesta: “Am mancat bataie de la el!”…

Barbatul a divortat si de a doua nevasta.

Pana sa ajunga in lumina reflectoarelor cu casniciile ei tumultoase cu Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu a bifat si un episod cu adevarat trist in viata sentimentala. Pe vremea cand avea doar 18 ani, Bahmu s-a amorezat de Cosmin Bahmutan, un afacerist mult mai in varsta ca ea, cu care s-a si casatorit foarte repede.

Dupa 5 ani, divortul pronuntat a insemnat si eliberarea actualei vedete tv, care a marturisit in 2013 chinul indurat langa cel caruia i-a pastrat, totusi, numele dupa separare.

Eu am avut de-a face cu un asemenea tiran. Am fugit de acasa si nu m-am mai intors. Primul meu sot nu era foarte ok din nici un punct de vedere. Povestea imi face rau. Ajungi sa crezi ca esti o sclava si ca nu poti face nimic fara acel om. Eu am divortat la 23 de ani, mi-am luat inima-n dinti. Te simti umilita! Am mancat bataie, asta e situatia“, a povestit Bahmu.

Daca prezentatoarea s-a implicat apoi in idila cu Silviu Prigoana, si ea terminata la tribunal, Cosmin a copiat traseul deceptiilor de la fosta lui nevasta. Recasatorit cu Ana, Cosmin a divortat si de a doua consoarta, alaturi de care pornise la drum un proiect ambitios in anul 2000, o fundatie pentru promovarea sanatatii, care nu a rezistat insa pe piata.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.