Publicitate

IATA MOTIVUL INCREDIBIL pentru care Liviu Dragnea nu-și rade NICIODATA mustața

IATA MOTIVUL INCREDIBIL pentru care Liviu Dragnea nu-și rade NICIODATA mustața
Publicitate

IATA MOTIVUL INCREDIBIL pentru care Liviu Dragnea nu-și rade NICIODATA mustața

Dacă spui Liviu Dragnea, nicium nu ți-l poți imagina pe liderul PSD și al Camerei Deputaților fără mustața devenită deja o emblemă. Nu vrea să renunțe la ea și pace. Are și un motiv pentru asta, pe care l-a dezvăluit într-o discuție despre trecutul său, de dincolo de lumea politică pe care astăzi o inflluențează din pozțiția în care a ajuns.

Nimeni nu știe cum arată Dragnea fără mustață, dar nici nu ar avea cum, având în vedere că a lăsat-o să crească încă din adolescență, pentru a le face pe plac tatălui și bunicului său. O singură dată însă, fără voia sa, șeful social-democraților a ajuns la brici: în armată, din cauza comportamentului rebel pe care el însuși l-a recunoscut într-un interviu.

Liviu Dragnea este foarte atașat de look-ul său și recunoște că nu și-ar dori să își radă mustața.“Nu mi-am dat-o jos. A fost dorinţa mare a bunicului şi tatălui meu să las mustaţa să crească. Ei au fost foarte supăraţi când, din cauza comportamentului meu nu foarte adecvat în armată.…Eram destul de nebuni în armată. După ce am luat la facultate, am făcut armata la termen redus, eram numai studenți, la o unitate militară de aici din București, din Pantelimon. Am fost tuns la zero şi eu şi alţi colegi. Mi-au ras şi mustaţa. Am fost cel mai supărat om. Am evitat să mă vadă tata până mi-a mai crescut mustaţa. Şi tata a fost supărat. M-au pedepsit atunci pentru că mai săream gardul cu câţiva colegi”.

Pleca alături de colegi doar pentru a merge pe jos până la un magazin de la începutul orașului. Plăcerea lor cea mare era să le arate celorlalți mai puțin curajoși că au avut îndrăzneala de a rupe canoanele și de a “evada” din unitatea militară.
Dragnea a povestit deschis și despre prima lui iubire, una adolescentină, desigur, pe când era doar clasa a opta, dar și despre pasiunea pentru pescuit, momentul în care a intrat la Facultatea de Transporturi și despre olimpiadele la fizică și matematrică. În perioada studenției a stat în căminele din Regie, unde participa la petreceri și unde și gătea. Și-a construit singur o mașină, în 1989, un ARO, și a făcut primii bani în 1990, la trei ani de când terminase facultatea, atunci când și-a făcut un restaurant într-o comună alături de un prieten.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.