IATA PRIMELE IMAGINI cu fiica Danei Nălbaru după ce artista a retras-o definitiv de la şcoală

IATA PRIMELE IMAGINI cu fiica Danei Nălbaru după ce artista a retras-o definitiv de la şcoală

Dana şi Sofia, acum în vârstă de 9 ani, işi văd netulburate de activităţile zilnice, fără să le pese de gura lumii. ”Fetele” lui Dragoş Bucur, tatăl Sofiei, au ieşit ”în oraş” weekendul trecut, într-un mall din nordul Capitalei. Mai întâi, Dana şi Sofia au trecut pe la o librărie, de unde au cumpărat carţi şi materiale didactice necesare procesului de învăţare acasă, iar apoi s-au relaxat la un film de desene animate.

Dana Nălbaru a stârnit o adevărată furtună în sistemul de învătământ din România atunci când a hotărât să-şi retragă fiica de la şcoala publică, pentru a o medita acaasă. CANCAN.ro vă prezintă primele imagini cu mama şi fiica, la numai câteva zile după controversata decizie!

Săptămâna trecută, Dana Nălbaru a anunţat pe blogul propriu că a retras-o definitiv pe Sofia de la şcoala de stat, dezamăgită de sistemul educaţional din România, şi a decis să-i continue educaţia acasă, în sistem homeschooling, care presupune învăţatul de la distanţă prin intermediul computerului. Decizia artistei i-a atras opinii pozitive dar şi foarte multe negative, precum şi riscul unei amenzi pentru retragerea copilului de la şcoală!

vezi mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.