Publicitate

”Îl bătea chiar și când era bolnav”, DECLARATII SOCANTE despre soția unui FAIMOS ACTOR de la Hollywood. NU VEI CREDE DESPRE CE ACTOR E VORBA !

”Îl bătea chiar și când era bolnav”, DECLARATII SOCANTE despre soția unui FAIMOS ACTOR de la Hollywood. NU VEI CREDE DESPRE CE ACTOR E VORBA !
Publicitate

NU VEI CREDE DESPRE CE ACTOR E VORBA !

ABUZ…SI IN CASE MAI MARI…

”Obișnuia să dea în el, iar el, ca să se descarce, lovea pereții și mobila. Se certau foarte des, iar eu mereu încercam să îi scot din încurcături. Au distrus camere de hotel, mașini, propria casă. Era o relație cu abuzuri”, a mărturisit o prietena de familie presei.

Actorul pe care l-am îndrăgit în Dirty Dancing și-a dus ultimii ani de viață într-o suferință cruntă. După ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, artistul devenise o legumă și, pe lângă durerile pricinuite de boală, se pare că acesta a fost o victimă a soției sale.

La puțin timp după moartea lui Patrick Swayze, în septembrie 2009, împotriva soției sale, Lisa Niemi, au fost lansate acuzații grave. O sursă care susține că este prietenă a familiei a declarat presei că aceasta l-ar fi bătut pe actor în timpul celor 34 de ani de căsnicie, inclusiv în ultima perioadă a vieții lui, când era ținuit de boală în scaunul cu rotile.

Prietena familiei a mai povestit chiar că în ultimele săptămâni de viață, în care cancerul îl făcuse de nerecunoscut, Niemi îl neglija, mai ales în zilele când asistenta medicală avea liber și îl lăsa nechimbat, cu hainele murdare.

citeste mai mult aici

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.