Publicitate

In sfarsit, S-A DAT DE GOL ! IATA unde și-a dus Andreea Esca fiul IN VACANTA !

In sfarsit, S-A DAT DE GOL ! IATA unde și-a dus Andreea Esca fiul IN VACANTA !
Publicitate

Andreea Esca (44 de ani) este una dintre cele mai iubite prezențe feminine de pe micul ecran. A făcut istorie la pupitrul Știrilor Pro Tv și și-a creat nu doar un renume ca prezentatoare, ci și afaceri în lumea media. Chiar și atât de ocupată, aceasta are timp și pentru familia ei, prioritară în viața vedetei.

Jurnalista este alături de copiii ei la orice pas și îi răsfață pe măsură pe Alexia (16 ani) și Aris (13 ani). Dacă până acum, Esca a fost surprinsă mai des alături de fiica ei, ei bine, i-a venit rândul lui Aris să petreacă alături de mama lui o vacanță de vis. Știrista a ales o destinație departe de casă și însorită, așa că cei doi s-au bronzat și au petrecut timp din belșug pe plajă. Cu toate acestea, a fost foarte secretoasă și nu a dezvăluit nimic din ceea ce ar putea da de gol unde este. Prietenii virtuali au fost curioși și nu s-au abținut: “Unde sunteți?”, “Pe unde colindați?” sau “Unde e?”, au fost doar trei dintre întrebările care au rămas fără un răspuns concret.

Andreea s-a rezumat să spună doar: “Pe aproape”, “Prin lume” sau “Secret”, dar s-a dat de gol pe rețelele sociale ale A list Magazine, publicația online pe care o conduce, dar și prin intermediul Deliei. Astfel, Esca a combinat cum nu se poate mai bine munca și relaxarea, căci se documenteazăpentru un proiect profesional, dar petrece și timp alături de fiul său, într-o destinație exclusivistă.

LOCUL VACANTEI: Oman, în sud-vestul Asiei, la doar două ore depărtarea de luxosul Dubai, într-un resort aflat chiar pe plajă. Coincidență sau nu, și Delia a ales același resort în urmă cu doar cinci săptămâni, așa că nu este de mirare de ce în imaginile publicate de cele două celebrități autohtone se regăsesc aceleași elemente. Unii dintre fanii celor două au remarcat similaritățile și au întrebat-o pe știristă dacă este în același loc. Fără răspuns, însă, dar asemănările din poze erau evidente.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.